Ponturi Pariuri Fotbal FC Botosani vs Sepsi OSK

BETFAIR EXCHANGE

FC Botosani - Sepsi OSK

De la ora 17:30, pe stadionul ”Municipal”, Botosani primeste vizita celor de la Sepsi OSK, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 22 a Ligii 1.

cota2.ro

Moldovenii ocupa in acest moment locul 5, iar cu un succes ar depasi Craiova si s-ar apropia la un singur punct de Voluntari. De partea cealalta, Sepsi spera la Top 6, insa are nevoie de puncte. In acest, covasnenii au 26 de puncte acumulate, cu 6 mai putin decat Farul, ultimul loc de Play-Off. Meciurile directe dintre Botosani si Sepsi OSK au produs goluri, iar daca ne uitam pe toate confruntarile dintre cele doua echipe, putem observa doar un 0-0. In meciurile directe jucate la Botosani, Sepsi a reusit sa castige doar o singura data din cele 6 disputate. Mai mult decat atat, 5 din cele 6 meciuri s-au terminat cu gol in ambele porti, iar in 4 dintre ele am avut cel putin 3 goluri marcate. Ambele echipe au fost rezervate cand a venit vorba de transferuri. Botosani i-a transferat pe Mihai Roman II si Sebastian Mailat, in timp ce Sepsi i-a legitimat pe Mihai Balasa si Alexandru Tudorie. La Botosani se pare ca sunt si ceva infectati cu COVID 19, iar din mai multe surse se pare ca portarul Eduard Pap si antrenorul Marius Croitoru vor absenta din acest motiv, iar pana la ora jocului e posibil sa mai apara cazuri.

Cote Betfair Exchange - FC Botosani vs Sepsi OSK

Echipe Probabile, FC Botosani - Sepsi OSK

FC Botosani (4-3-3): M. Contra – Brawn, Racovițan, Șeroni, Dragu – Papa, Edjouma, Tîrcoveanu – Mailat, Ongenda, FIli.

Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi OSK (4-4-2): Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ispas – Askovski, Păun, Gonzalez, Ștefănescu – Achahbar, Luckassen

Antrenor: Cristiano Bergodi

AICI ai cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! Până la 2000 de Ron cu rulaj X1 din partea casei!

Rezumat partida tur: Sepsi OSK 1-1 FC Botosani

Va fi un meci extrem de dificil pentru Botosani pentru ca cei de la Sepsi trag tare sa prinda Play-Off-ul, iar un esec nu ar pica deloc bine pentru oaspeti. Deasemenea, cu un portar de 22 de ani in poarta si fara experienta, Botosani risca enorm, deasemenea, lipsa lui Croitoru e si ea foarte importanta. De la Sepsi a plecat Cornel Sfaiter, omul care a facut performanta cu Sepsi. Acesta a plecat la Iasi pentru a incerca acelasi lucru, unde in acest moment ocupa functia de presedinte al clubului. Sepsi, in acest sezon, a reusit sa marcheze mai mult de un gol in deplasare doar contra celor de la Clinceni si contra celor de la Mioveni ceea ce e destul de dezamagitor, insa partea buna e ca s-au aparat bine si au pierdut doar in fata CFR-ului si a celor de la Farul. E destul de dificil de ales o castigatoare pentru ca ambele echipe isi doresc victoria, egalul neajutand niciuna dintre ele. Avand in vedere acest lucru, am ales sa mizez pe goluri. Pontul meu pentru partida FC Botosani - Sepsi OSK este ”Peste 2.0 goluri asiatice” la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Botosani vs Sepsi OSK
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro