Ponturi Pariuri Fotbal Glasgow Rangers vs Livingston

BETFAIR EXCHANGE

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange

Glasgow Rangers primește vizita lui Livingston în runda cu numărul 23 a primei ligi din Scoția, astăzi, de la ora 21:45.

Rangers, campioana en-titre din Scoția, este lider și în actuala stagiune. Avansul față de Celtic este unul mic, doar 4 lungimi. Giovanni van Bronckhorst are și alte probleme, în afara presiunii pe care o pune marea rivală. Antrenorul olandez va trebui să improvizeze la nivelul echipei de start. Arfield, Davis, Helander și Ryan Jack sunt accidentați sau se refac după niște lovituri mai vechi. Ieri a fost confirmat și faptul că Ianis Hagi a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și va fi indisponibil pentru restul sezonului. Nici Aribo nu poate fi folosit, fiind plecat cu naționala Nigeriei la Cupa Africii pe Națiuni. Golgeterul Alfredo Morelos, 8 goluri și 4 pase decisive, a fost convocat pentru meciurile Columbiei din această lună și va fi absent în următoarele 3 partide. 

cota2.ro

Livingston este un adversar incomod, care traversează o formă foarte bună. Are 4 victorii în ultimele 6 partide oficiale, toate fără să primească gol. Această serie a scos formația antrenată de David Martindale din subsolul clasamentului. Ocupă în acest moment locul 9, cu 23 de puncte, la 5 lungimi în spatele pozițiilor care asigură accederea în play-off.

Rangers a câștigat partida directă din turul campionatului, scor 3-1. Alte informații și statistici interesante:

• 2 dintre cei 3 marcatori ai lui Rangers din tur, Arfield și Aribo, sunt indisponibili astăzi la Rangers;

• Livingston se descurcă decent în deplasare în actuala stagiune. A strâns 12 puncte, primind 15 goluri în 11 partide disputate;

• 3 goluri a marcat Bruce Anderson, vârful lui Livingston, în ultimele 2 meciuri de campionat;

• Livingston stă bine la capitolul defensiv. A permis adversarelor 87 de șuturi pe spațiul porții în primele 21 de runde, ocupând locul 5 în această ierarhie;

• Rangers și Livinston sunt egale în clasamentul eficacității. Ambele au transformat în goluri 26% din șuturile expediate pe spațiul porților adverse;

• Rangers vine după cel mai slab meci al sezonului în campionat, remiza 1-1 cu Aberdeen. Campioana a fost dominată la toate aspectele: 58-42 % posesie, 15-7 ocazii de gol, 6-4 cornere. A fost salvată de reușită lui Ianis Hagi, absent astăzi. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Livingston handicap asiatic +2 este 1.94. 

Dacă nu știi ce înseamnă sau cum funcționează handicapul asiatic, urmărește tutorialul de mai jos 👇


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Glasgow Rangers vs Livingston
Pronostic:
Livingston + 2 Handicap Asiatic
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro