Ponturi Pariuri Fotbal Huddersfield vs Stoke City

BETFAIR SPORTSBOOK

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange


Huddersfield Town și Stoke City se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 29 din Championship. 

cota2.ro

Huddersfield a petrecut două sezoane în Premier League, între 2017 și 2019. Deși a păstrat o bună parte a jucătorilor, nu a reușit să se implice în lupta pentru revenire. Până acum! Formația antrenată de Carlos Corberán este pe locul 6 în acest moment, unul de play-off, cu 45 de puncte. Are o serie foarte bună, 9 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Antrenorul spaniol nu are probleme de lot înaintea partidei de astăzi. Inclusiv Duane Holmes, al doilea cel mai bine cotat fotbalist din lot, devine apt, după o perioadă de carantină. 

Stoke devenise o prezență obișnuită pe prima scenă a fotbalului britanic, dar de 4 ani se zbate în mediocritate. Nu a fost niciodată aproape de promovare, clasându-se pe locurile 16, 15 și 14. Cu toate acestea, conducerea clubului i-a acordat încredere lui Michael O'Neill. Managerul în vârstă de 52 de ani nu pare să controleze situația nici în actuala stagiune. Stoke este doar pe locul 11, cu 38 de puncte, și a pierdut 4 din ultimele 5 partide din Championship. Oaspeții de astăzi nu se vor putea baza pe Josef Bursik, portarul titular, accidentat. Wilmot, Surridge și Fletcher, oameni de bază, doar au revenit la antrenamente și au șanse mici să apară din primul minut. 

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Huddersfield - Stoke: 

• Stoke s-a impus o singură dată în istorie pe terenul lui Huddersfield, în 9 înfruntări directe;

• 15 ocazii de gol și-a creat Huddersfield în partida tur cu Stoke;

• 19-15 este golaverajul lui Huddersfield pe teren propriu în actuala stagiune;

• 2.5 goluri/meci este media în disputele lui Huddersfield din acest sezon. Situația este asemănătoare și în cazul lui Stoke, 2.3 reușite/partidă;

• în ultimele 4 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri;

• Huddersfield este a 3-a cea mai eficientă formație din Championship. 34% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost transformate în goluri;

• Huddersfield vine după un meci entuziasmant, o victorie 4-3 pe terenul lui Reading. Danny Ward, golgeterul formației, a reușit un hattrick. . 

Pe Betfair Sportsbook, pariul cumbinat 1X și peste 1.5 goluri marcate în Huddersfield - Stoke are o cotă de @2.02


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Huddersfield vs Stoke City
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro