Ponturi Pariuri Fotbal ACS Sepsi OSK vs Universitatea Craiova

BETFAIR EXCHANGE

ACS Sepsi OSK - Universitatea Craiova

De la ora 20:00, pe noua arena din Sfantu Gheorghe, Sepsi OSK primeste vizita celor de la Universitatea Craiova intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 23 a Ligii 1.

cota2.ro

Sepsi ocupa locul 10 in acest moment, in campionatul Ligii 1. ”Covsnenii” vin dupa esecul din Moldova cu Botosani, scor 0-1, iar sansele in a mai prinde Play-Off-ul au scazut destul de tare, acestia fiind la 9 puncte distanta. Mai sunt insa 8 meciuri de jucat si se poate intampla orice. Universitatea Craiova ocupa locul 5, insa tremura pentru locul in Top 6. ”Oltenii” vin insa dupa o victorie la limita cu Rapid, scor 1-0, iar trupa lui Reghecampf a luat o gura mare de oxigen. Meciurile impotriva celor de la Sepsi au fost intotdeauna dificile pentru trupa din ”Banie”, iar duelul din aceasta seara nu cred ca va face exceptie. Oaspetii au scapat de problemele cu infectarile, iar in primul 11 isi poate face aparitia si Nistor. Sepsi e vulnerabila, iar in partida cu Botosani s-a vazut acest lucru. Defensiva creeaza probleme in trupa lui Bergodi, iar mijlocul lasa de dorit uneori.

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange

Cote Betfair Exchange - ACS Sepsi OSK vs Universitatea Craiova

Echipe Probabile, ACS Sepsi OSK - Universitatea Craiova

ACS Sepsi OSK (4-4-2): Niczuly; Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas; Aganovic, Fofana, Achahbar, Stefanescu; Luckassen, Tudorie.

Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli; Vatajelu, Papp, Constantin, Bancu; Screciu, Cretu, Nistor; Campanu, Koljic, Ivan.

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Rezumat partida tur: Universitatea Craiova vs ACS Sepsi OSK

Va fi un meci extrem de dificil pentru Craiova, asta e clar, insa eu cred ca acestia au sansa de a iesi invingatori deoarece au o echipa extrem de buna, valoroasa si o echipa care propune un fotbal ofensiv. Acelasi lucru pot spune si despre Sepsi insa nu cu aceeasi masura. Astept un meci ofensiv, jucat uneori chiar pe contre, un meci in care ambele echipe isi vor dori victoria si bineinteles, astept un meci cu reusite. In partida tur am avut parte de un rezultat de egalitate, scor 1-1, insa ”alb-albastrii” au ratat enorm, iar toate fazele le puteti vedea in video-ul atasat. Bookmakerii o dau pe Sepsi favorita, iar trupa din Sfantu Gheorghe va juca sub presiune deoarece un esec ar cam scoate-o definitiv din lupta pentru Play-Off. Deasemenea, Craiova, in cazul unui esec, poate tremura pentru locul in clasament, mai ales ca in etapa urmatoare o vor intalni pe CFR Cluj, dupa care pe Dinamo, urmand ca mai apoi sa-si intalneasca rivala, FC U Craiova 1948. Chiar daca porneste cu sansa a doua, pontul meu va merge totusi pe trupa lui Reghecampf. Ma astept ca acestia sa inscrie cel putin un gol in acest meci si sa nu piarda acest duel. Pariul meu pentru meciul ACS Sepsi OSK - Universitatea Craiova este ”Universitatea Craiova 0.0 AH”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
ACS Sepsi OSK vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova 0.0 AH
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro