Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Bucuresti vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Dinamo Bucuresti - FCSB

De la ora 20:00, pe Arena din ”Stefan cel Mare”, Dinamo primeste vizita celor de la FCSB, in ”derby-ul” rundei cu numarul 23 a Ligii 1.

cota2.ro

Dinamo Bucuresti e penultima in clasament, iar acest an l-a inceput in aceeasi nota in care l-a terminat pe precedentul, mai exact cu o infrangere. Trupa lui Flavius Stoican a cedat cu 1-2 in ”Trivale” in fata celor de la FC Arges. De partea cealalta, FCSB a inceput un egal cu rivala la titlu, CFR Cluj. Partida de pe Arena Nationala s-a terminat 3-3, dupa un meci absolut incantator. O noua infrangere ar complica si mai tare lucrurile la Dinamo care in aceasta iarna a transferat foarte multi jucatori, fie luati imprumut, fie luati gratis, iar acest lucru spune multe. FCSB are un lot puternic si omogen, iar acest lucru se vede meci de meci. Partida tur din acest sezon s-a incheiat cu un sec 6-0 pentru ros-albastri care pur si simplu si-au umilit rivala. ”Cainii” isi doresc o revansa, iar partida din ”groapa” se va juca cu casa inchisa.

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange

Cote Betfair Exchange - Dinamo Bucuresti vs FCSB

Echipe probabile, Dinamo Bucuresti vs FCSB

Dinamo Bucuresti (4-2-3-1): Figueiredo; Tomozei, Patriche, Jovanovic, Buleică; Răuţă, Rodriguez; Borduşanu, Matei, Torje; Ivanovski.

FCSB (4-3-3): Vlad; Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic; Tănase, Oaidă, Darius Olaru; Octavian Popescu, Dumiter, Cordea.

Rezumat partida tur: FCSB - Dinamo Bucuresti

Partida din aceasta seara va fi una crancena si probabil se vor acorda foarte multe cartonase deoarece vorbim de centralul Chivulete, care va conduce acest duel. Atat Dinamo, cat si FCSB au nevoie de toate punctele, iar acest lucru cred ca va obliga ambele formatii sa atace. ”Cainii” sunt mult sub ”ros-albastri” daca ne raportam la valoare, lot, joc etc. Prima sansa o au oaspetii si eu cred ca acestia se vor impune din nou destul de clar. La Dinamo se vrea din nou si din nou reconstructie si evitarea retrogradarii. Dinamo are multi jucatori extrem de slabi din pacate, care nu arata ca pot face fata la acest nivel. In acest moment, diferenta dintre cele doua echipe e una considerabila, iar pontul meu merge catre oaspeti! Alegerea mea pentru acest ”derby” este ”FCSB -1.25 AH”, la o cota de 2.06, disponibil pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dinamo Bucuresti vs FCSB
Pronostic:
FCSB -1.25 AH
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro