Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FC Botosani

BETFAIR EXCHANGE

CFR Cluj - FC Botoșani

De la ora 20:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu”, CFR Cluj o intalneste pe FC Botosani in ultimul meci al etapei cu numarul 23 din Liga 1.

cota2.ro

CFR Cluj e lider in Liga 1 cu 58 de puncte acumulate dupa 22 de etape, iar in aceasta seara are sansa de a mari din nou distanta dintre ea si FCSB la 10 puncte. Diferenta s-a micsorat dupa ce FCSB a reusit sa o invinga aseara pe Dinamo cu scorul de 3-0. CFR a inceput anul cu un egal contra echipei lui Toni Petrea, scor 3-3, in timp ce FC Botosani a reusit sa o invinga pe teren propriu pe Sepsi, scor 1-0. Moldovenii sunt clasati pe locul 4 in acest moment si au ca obiectiv Play-Off-ul, iar dupa acest meci cu CFR au dueluri ceva mai accesibile. Trupa lui Croitoru e a 3-a in Liga 1 in ceea ce priveste punctele obtinute in deplasare, acestia acumuland numai putin de 20 in cele 11 meciuri jucate pe teren strain. Cei de la CFR au castigat toate cele 11 meciuri de ”acasa”, iar in partida de astazi pornesc din nou ca favoriti.

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange

Cote Betfair Exchange - CFR Cluj vs FC Botosani

Echipe Probabile, CFR Cluj vs FC Botosani

CFR Cluj (4-4-2): Balgradean – Camora, Manea, Burca, Graovac – Deac, N.Boateng, Petrila, Bordeianu – Debeljuh, Costache 

FC Botosani (4-4-2): Mario Contra – Braun, Seroni, Dawa, Dragu – Papa, Edjouma, Florescu, Tarcoveanu – Mailat, Souza Silva

Rezumat partida tur: FC Botosani - CFR Cluj

CFR Cluj are de luat o revansa contra celor de la Botosani, dupa ce in tur au fost invinsi cu 1-0 pe ”Municipal” dupa golul lui Kage din minutul 71. Ardelenii sunt principalii candidati la titlu si in acest sezon si nu cred ca adversarii de astazi le vor crea mari probleme. CFR are un lot extrem de puternic, iar Botosani a slabit dupa plecarile lui Racovitan, Ongenda sau Roman. Pentru moldoveni se anunta un meci extrem de dificil, iar pontul meu pentru acest meci este unul cat se poate de logic. Mizez pe un succes al gazdelor la cel putin doua goluri diferenta, insa daca acestia vor castiga la fix un gol diferenta, castigam doar 50% din acest pariu. Asadar, alegerea mea este ”CFR Cluj -0.75 AH”, la o cota de 1.80, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CFR Cluj vs FC Botosani
Pronostic:
CFR Cluj -0.75 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro