Ponturi Pariuri Fotbal Sheffield Wednesday vs Morecambe

BETFAIR EXCHANGE

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange

Sheffield Wednesday și Morecambe se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 27 din League One, al treilea eșalon fotbalistici al Angliei. 

Sheffield Wednesday a retrogradat anul trecut după o serie de 14 sezoane petrecute în al doilea eșalon. A încheiat pe ultimul loc în Championship. Surprinzător, l-a păstrat pe Darren Moore în funcția de antrenor. Lotul a rămas și el aproape intact, cel mai valoros din League One, cotat la 27.35 milioane de euro. Rezultatele sunt mult sub potențial. Trupa din Sheffield ocupă doar poziția a 8-a, cu 43 de puncte strânse în 27 de partide. Este pe locul 8, la 6 puncte de play-off. 

cota2.ro

Morecambe este o nou-promovată în League One, dar una care propune un fotbal foarte ofertant. Cu un lot infinit mai modest, valorând sub 4 milioane de euro, managerul Stephen Robinson a construit o echipă care marchează mult. A înscris 40 de goluri, a doua cea mai bună ofensivă din jumătatea a doua a clasamentului. Morecambe este pe locul 21, cu 28 de puncte. Dă al doilea golgeter al campionatului. Cole Stockton a punctat de 17 ori în 26 de apariții. 

Morecambe a câștigat partida din turul campionatului contra lui Sheffield Wednesday, scor 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• partidele în care a fost implicată Morecambe sunt cele mai ofertante în acest sezon de League One, cu o medie de 3.4 goluri/meci

• 2.6 reușite/partidă s-au marcat, în medie, și în disputele lui Sheffield

• un singur eșec are Sheffield Wednesday pe teren propriu în actuala stagiune. A marcat 20 de goluri în 12 partide jucate acasă

• 55 de goluri a încasat Morecambe în acest sezon, cea mai slabă defensivă din întreaga competiție

• 13.15 ocazii de gol/meci și-a creat Sheffield Wednesday în acest sezon. Morecambe are o medie de 11.46 oportunități/partidă

• Morecambe este în top la capitolul eficiență, locul secund, cu 39% dintre șuturile expediate pe spațiul porții transformate în goluri. 

• 1168 de suporteri au călătorit la ultima deplasare din campionat a lui Morecambe, nou-record all-time. Este o emulație extraordinară în jurul echipei.  

Pe Betfair Exchange, cota pentru peste 2.5 goluri marcate în Sheffield Wednesday - Morecambe se tranzacționează la @1.90. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sheffield Wednesday vs Morecambe
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro