Ponturi Pariuri Fotbal Wigan vs Oxford United

BETFAIR EXCHANGE

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange


Wigan Athletic și Oxford United dispută astăzi, de la ora 21:45, o restanță din runda cu numărul 18 de League One. 

cota2.ro

Wigan devenise o prezență constantă în Premier League, 8 sezoane consecutive petrecute pe prima scenă, între 2005 și 2013. A urmat un regres continuu. Stagiunea precedentă au fost emoții serioase inclusiv în ceea ce privește retrogradarea în al 4-lea eșalon, dar lucrurile stau mult mai bine acum. Managerul Leam Richardson a reușit să scoată maximum dintr-un lot cotat la 14 milioane de euro. Wigan ocupă locul secund, cu 55 de puncte, unul sub liderul Rotherham. Gazdele de astăzi au însă doar 25 de meciuri disputate. Asta în timp ce majoritatea formațiilor au 29 de partide. 

Oxford United este una dintre echipele bune din League One. A terminat pe loc de play-off în precedentele două sezoane, iar acum se scaldă în aceeași zonă a clasamentului. Ocupă poziția a 6-a, cu 49 de puncte obținute în 28 de runde. Elevii lui Karl Robinson practică un fotbal deschis, cu unele vulnerabilități în faza defensivă. Au înscris 50 de goluri până în acest punct al sezonului, al doilea cel mai bun atac din League One, după cel al lui Sunderland. Oxford vine după un meci incredibil, o victorie 7-2 pe terenul lui Gillingham. Cameron Brannagan a încris 4 goluri, toate din lovituri de la 11 metri. 

Wigan a câștigat meciul din turul campionatului contra lui Oxford, scor 3-2. Alte informații și statistici interesante: 

• 14-8, în favoarea lui Oxford, a fost raportul ocaziilor de gol în partida din tur

• precedendele 3 dispute directe au fost GG: două victorii cu 2-1 ale lui Oxford, un triumf cu 3-2 al lui Wigan

• 4 din ultimele 5 partide jucate de Wigan pe teren propriu au fost GG

• în 5 din ultimele 7 deplasări ale lui Oxford au marcat ambele combatante

• 3.0 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Oxford din acest sezon. Media este asemănătoare și în cazul lui Wigan, 2.8 reușite/partidă

• 13.96 ocazii de gol/meci și-a creat Oxford în acest sezon, locul 4 în League One la acest aspect. Wigan are o medie de 12.76 oportunități/partidă

• Wigan este însă cea mai eficientă formație din campionat, 14% dintre ocazii fiind transformate în goluri. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) se tranzacționează la valoarea @1.80. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Wigan vs Oxford United
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro