Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs Chindia Targoviste

BETANO

Farul Constanta - Chindia Targoviste

De la ora 16:00, pe stadionul din Ovidiu, Farul primeste vizita celor de la Chindia Targoviste intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 24 a Ligii 1. 

cota2.ro

Farul vine dupa un succes in etapa precedenta, scor 3-2 contra celor de la U Craiova 1948. De partea cealalta, Chindia a remizat ”alb” contra celor de la CS Mioveni. Farul are de luat si o revansa contra targovistenilor, dupa infrangerea suferita in tur, scor 0-2. Farul e pe 6 in clasament, cu 35 de puncte acumulate si spera la locurile de Play-Off. Constantenii au bifat 10 succese, 5 rezultate de egalitate si 7 infrangeri, in aceasta editie de campionat. De partea cealalta, Chindia ocupa locul 12, cu 5 victorii, 9 egaluri si 9 infrangeri in acest sezon. Farul e o echipa careia ii place mult sa conduca jocul, iar in acest meci cred ca o va avea destul de mult deoarece trupa lui Sandoi se bazeaza exclusiv pe defensiva. In ultimele 5 meciuri, Farul a marcat de 7 ori si a incasat 5 goluri, de partea cealalta, Chindia, in acelasi numar de meciuri reusind sa marcheze doar un gol si sa primeasca numai putin de 5.

Deschide AICI cont la SUPERBET si incaseaza un BONUS de 100% PANA LA 500 RON

Echipe probabile Farul Constanta – Chindia Targoviste: 

Farul Constanta (4-3-3): Aioani – Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Grameni, Nedelcu, Ciobanu – Iancu, Omoh, Jefte 

Antrenor: Gică Hagi 

Chindia Targoviste (4-4-2): Căbuz – Ioniţă, Iacob, Piţian, Martac – Butean, Popadiuc, Kocic, Corbu – D. Florea, D. Popa. 

Antrenor: Emil Săndoi

Meciul se anunta a fi unul disputat, insa cu o mare favorita dupa parerea mea: Farul. Astazi Gica Hagi implineste 57 de ani, iar jucatorii cu siguranta vor da totul pentru a lua cele 3 puncte. Ma astept ca echipa gazda sa stea mult in jumatatea oaspetilor, deoarece filozofia acestei echipe se bazeaza mult pe atac si posesie. Trupa lui Emil Sandoi se va apara cu tot efectivul, marea majoritate a jocului si vor incerca sa iasa pe contraatac in anumite situatii. Ma astept la o victorie a Farului, chiar la scor daca vor reusi sa deschida repede scorul si Chindia va fi nevoita sa iasa la joc. Pontul meu la acest meci este ”Farul Constnta -0.75 AH”, la o cota de 2.07, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Farul Constanta vs Chindia Targoviste
Pronostic:
Farul Constanta -0.75 AH
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro