Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

Superbet

FC Botoșani și Dinamo închid etapa cu numărul 24 din Liga 1, astăzi, de la ora 19:55.

FC Botoșani este aproape de al treilea sezon consecutiv cu prezență în play-off. Formația din Moldova ocupă locul 4, cu 38 de puncte. Are un avans de 4 lungimi față de Rapid și FC Argeș, primele din afara top 6, dar și un meci mai puțin disputat. Antrenorul Marius Croitoru va putea folosi formula standard în fața „câinilor”. Inclusiv Malcom Edjouma, mijlocașul cumpărat de FCSB, va fi pe teren. Valeriu Iftime s-a înțeles cu Gigi Becali să păstreze jucătorul momentan, pentru a-și asigura calificarea în play-off. Căpitanul Enriko Papa a ieșit din carantină și poate fi folosit. 

cota2.ro

La Dinamo, situația este mult mai complicată. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, cu doar 12 puncte obținute în 23 de runde. Au pierdut precedentele 4 partide oficiale, iar problemele de lot nu îi dau motive de optimism lui Flavius Stoican nici astăzi. Alexandru Răuță și Cosmin Matei sunt suspendați, iar Gabriel Torje nu a făcut deplasarea, din cauza unor probleme medicale. 

• FC Botoșani a câștigat meciul cu Dinamo din turul campionatului, scor 2-1. Raportul ocaziilor de gol a fost 11-4 în favoarea moldovenilor, iar cel al șuturilor expediate pe spațiul porții a fost de 7-1

• FC Botoșani a câștigat ultimele 4 meciuri directe jucate pe teren propriu contra lui Dinamo, toate fără să primească gol. Cel mai recent s-a încheiat 4-0

• Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, 48 de goluri încasate

• Dinamo a pierdut toate cele 11 deplasări din acest sezon. Golaverajul pe teren străin este groaznic, 5 goluri înscrise și 29 primite

• 99 de meciuri are Marius Croitoru în cariera de antrenor. Un triumf contra lui Dinamo ar însemna modul ideal în care să marcheze această bornă.

Pe Superbet, SuperCota pentru victoria celor de la FC Botoșani este @1.60

Încasează AICI 3 bonusuri CASH de până la 500 de Ron la înregistrarea pe Superbet Online

U-BT Cluj-Napoca primește vizita belgienilor de la Oostende, în grupa K din Liga Campionilor la baschet masculin. 

U-BT Cluj-Napoca are un sezon fantastic. Și-a zbrobit adversarele în competiția internă, 17 victorii din 17 meciuri și un coșaveraj 1563-1247, iar lucrurile merg perfect și în Europa. Elevii pregătiți de Mihai Silvășan au câștigat grupa inițială din Champions League, în fața unor formații cu tradiție, Hapoel Holon, Darussafaka și Brindisi. În grupa principală, cea din care primele două clasate avansează în sferturile de finală, campioana României a debutat cu o victorie istorică, în deplasarea cu Unicaja Malaga, scor 79-73. 

Și Oostende tot o partidă a disputat în grupă, tot în compania celor de la Malaga. Dezondământul a fost total diferit. Belgienii au fost bătuți rău, scor 59 la 75. Echipa pregătită de Dario Gjergja s-a calificat cu emoții în această fază. Clasată doar pe 3 în grupa F, cu 3 victorii și 3 înfrângeri, a avut nevoie de un baraj, contra celor de la Igokea.

• 18 victorii consecutive are U-BT Cluj-Napoca în toate competițiile

• ultimul meci pierdut de U-BT Cluj-Napoca în sala proprie datează de pe 6 mai 2021

• Oostende a pierdut 3 din cele 6 deplasări europene din acest sezon

• 86.0 de puncte/meci este media lui U-BT în acest sezon european. Oostende are o medie inferioară, 80.7 de puncte/partidă

• U-BT Cluj-Napoca are 3 baschetbaliști cu medie de peste 15.0 puncte/meci în acest sezon european, pe Richard (15.9), Stewart (15.1) și Brown (16.0). Cel mai bun jucător din tabăra adversă este Loic Schwartz, cu medie de 11.6 puncte.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui U-BT Cluj-Napoca inclusiv prelungiri este @1.45

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Botoșani vs Dinamo
Pronostic:
1
Cota
1.60
U Cluj vs Oostende
Pronostic:
CM 1
Cota
1.45
Cota finala: 2.32
Profit: 6.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro