Ponturi Pariuri Fotbal US Salernitana 1919 vs Spezia Calcio

UNIBET

US Salernitana 1919 - Spezia Calcio

De la ora 21:45, pe Stadio Arechi, Salernitana primeste vizita celor de la Spezia in ultima partida a rundei cu numarul 24 din Serie A.

cota2.ro

Salernitana ocupa ultima pozitie in campionat, reusind sa acumuleze doar 10 puncte in cele 22 de etape disputate. Golaverajul este dezastru, acestia incasand numai putin de 53 de goluri si avand de departe cea mai slaba defensiva din Serie A. Deasemenea, atacul este si el cel mai slab din campionat, Salernitana marcand de doar 14 ori in cele 22 de jocuri.

Spezia e pe locul 15 dupa 23 de jocuri disputate cu 25 de puncte acumulate. Chiar daca nici defensiva si nici ofensiva nu sunt extraordinare, Spezia traverseaza o forma foarte buna si porneste favorita in duelul din aceasta seara. Spezia vine dupa 3 succese in Serie A: 1-0 vs Genoa, 2-1 vs AC Milan si 1-0 vs Sampdoria. In ultime 4 partide directe, Spezia s-a impus cu aleasi scor, 2-1.

Încasează AICI 3 bonusuri CASH de până la 500 de Ron la înregistrarea pe Superbet Online

US Salernitana 1919 STATS

  • A primit cel puțin un gol în ultimele 15 meciuri. 
  • A primit cel puțin un gol în 9 din cele 10 meciuri jucate pe teren propriu. 
  • Nu a reușit să înscrie în 7 dintre cele 10 meciuri de acasă. 
  • 71% dintre golurile reusite de Salernitana au fost marcate dupa pauza.
  • A pierdut 17 din cele 22 de meciuri din Serie A.
  • A pierdut 8 din cele 10 meciuri pe teren propriu. 
  • A pierdut ultimele 6 meciuri pe teren propriu. 
  • Nu a reușit să înscrie în ultimele 5 meciuri pe teren propriu. 
  • A primit 2 sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele 4 meciuri pe teren propriu.

Spezia Calcio STATS

  • A castigat ultimele 3 partide jucate in deplasare
  • Are doar o singura infrangere in ultimele 6 meciuri de campionat
  • 2.17 e media PPG a acestora in ultimele 6 meciuri, clasandu-se pe pozitia secunda in Serie A la capitolul ”FORMA”, la egalitate cu Inter Milano, AC Milan si Lazio
  • Minim 4 suturi pe poarta a avut Spezia in ultimele 6 meciuri jucate in deplasare
  • In ultimii 5 meciuri din deplasare, adversarii au avut minim 7 lovituri de colt

Echipe probabile de start + absenti, US Salernitana 1919 - Spezia Calcio

Salernitana - Absenti: Fiorillo, Coulibaly, Ruggeri, Veseli, Schiavone

Spezia - Absenti: Sena, Bastoni, Colly, Podgoreanu, Sher, Kovalenko

Salernitana - Colantuono se poate baza din nou intre buturi pe Luigi Sepe, iar pe langa acest lucru bun, are doi oameni importanti la mijlocul terenului care au revenit dupa absente: Ribery si Kastanos. Rezultatele extrem de proaste tin insa echipa pe ultimul loc, iar partida din aceasta seara e extrem de importanta.

Spezia - Thiago Motta il are din nou indisponibil pe Bastoni, om extrem de important la mijlocul terenului. Revine insa Magiore, mijlocas titularizat de antrenorul Speziei in 20 de partide din acest sezon. Oaspetii au prima sansa deoarece trec printr-o forma extrem de buna, insa trebuie tinut cont ca joaca unei echipe disperata dupa obtinerea victoriei.

Salernitana a primit gol prima in 90% din meciurile de pe teren propriu, iar in pontul pe care eu il propun, aceasta statistica conteaza foarte mult. In fata adversarilor de calibrul celor de la Spezia, trupa lui Colantuono a facut meciuri bune si a beneficiat de foarte multe lovituri de colt. Oaspetii au deschis scorul in jumatate din meciurile jucate in deplasare si nu e exclus sa se intample acest lucru si in aceasta seara. Spezia e la 7 puncte de zona rosie si va juca ceva mai relaxat. Cred ca echipa gazda va incerca sa puna presiune si sa obtina cele 3 puncte, iar trupa lui Motta va incerca sa surprinda pe contraatac sau la faze fixe. Pronosticul meu pentru acest duel merge pe noua trupa a internationalului roman, Dragusin. Mizez pe cel putin 5 lovituri de col in contul acestora la o cota de 1.90, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
US Salernitana 1919 vs Spezia Calcio
Pronostic:
US Salernitana 1919 are minim 5 lovituri de colt
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro