Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.65

Superbet

FC Voluntari și Rapid se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în runda cu numărul 25 din Liga 1. 

FC Voluntari este revelația sezonului. Formația antrenată de Liviu Ciobotariu ocupă locul 3, cu 42 de puncte. Are un avans de 8 lungimi față de Rapid și FC Argeș, primele formații aflate sunt linia play-off-ului. Ilfovenii impresionează prin organizarea jocului, cu o linie de fund experimentată, în care apar Tamaș, Armaș sau Briceag. Pe faza de atac, lucrurile scârțâie. Runda trecută, Voluntari a remizat pe terenul lui CS Mioveni, scor 0-0. Nu a expediat nici măcar un șut pe spațiul porții adverse. 

cota2.ro

Rapid nu își mai permite pași greșiți în cursa pentru play-off. Giuleștenii sunt momentan în afara obiectivului, pe locul 7. Forța giuleștenilor provine din aceeași zonă ca a Voluntariului, o echipă cu oameni experimentați în compartimentul defensiv. Astăzi, Cristian Săpunaru și Dragoș Grigore sunt apți de joc. După mult timp, Mihai Iosif poate alinia o formulă aproape de cea standard. 

• FC Voluntari a câștigat la limită partida cu Rapid din turul campionatului, scor 1-0

• 2 remize a înregistrat FC Voluntari în cele 3 etape jucate în anul 2022

• Rapid a remizat în ultimele 2 meciuri oficiale, 1-1 cu UTA și 1-1 cu Gaz Metan

• în 19 din cele 24 de meciuri disputate de FC Voluntari în actuala stagiune s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză

• 10 remize are Rapid în acest sezon. Doar FC Botoșani și Sepsi o depășesc la acest aspect.

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este @1.60.


Încasează AICI 3 bonusuri CASH de până la 500 de Ron la înregistrarea pe Superbet Online


Tranmere Rovers și Swindon Town se înfruntă în runda cu numărul 31 din League Two, al patrulea eșalon al fotbalului englez, astăzi, de la ora 21:45. 

Tranmere, club cu o istorie de 138 de ani, nu a evoluat niciodată pe prima scenă, dar a fost aproape de promovare în trei rânduri, la începutul anilor '90. De atunci se plimbă constant între eșaloanele inferioare. A picat în League Two în urmă cu două sezoane, dar acum pare gata de revenire. Sub comanda lui Micky Mellon, Tranmere a adoptat o strategie inedită. A schimbat aproape întreg lotul, a împrumutat mulți fotbaliști, iar rezultatele sunt excelente. Ocupă locul secund după 29 de runde. A strâns 52 de puncte și are cea mai bună defensivă din competiție, 20 de goluri încasate. 

Swindon are un stil total diferit de joc. Odată cu instalarea lui Ben Garner, la începutul sezonului, după retrogradarea din League One, echipa a început să practice un fotbal ofensiv, dar cu mari vulnerabilități în apărare. Ocupă momentan poziția a 8-a, prima din afara locurilor de play-off, cu 43 de puncte. Distanța până la formațiile din față este însă minimă. 

• ultimele 3 meciuri directe jucate pe terenul lui Tranmere au fost GG

• 43 de goluri a înscris Swindon Town în acest sezon, a 4-a ofensivă din campionat

• Tranmere a câștigat 11 din cele 15 meciuri disputate pe teren propriu. A marcat 20 de goluri în aceste partide

• 2.8 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Swindon din acest sezon

• Swindon are 2 fotbaliști în top 10 marcatori ai sezonului, McKirdy (10 goluri) și Simpson (9 reușite).

Pe Superbet, cota pentru pariul combo GGsau3+ este @1.52.


Click AICI pentru 500 RON BONUS & 500 FREEBET la înregistrare pe BETANO


Cehul Jiri Lehecka (137 ATP) și canadianul Denis Shapovalov (12 ATP) se întâlnesc în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Rotterdam.

Jiri Lehecka este un jucător ceh în vârstă de 20 de ani, fără vreo performanță notabilă până în acest punct al carierei. A debutat în ianuarie pe tabloul unui Grand Slam, fiind însă eliminat încă din primul tur de la Australian Open de Grigor Dimitorv. Măsurând doar 1.85 metri, Jiri nu impresionează la capitolul serviciu. Este însă un jucător rezistent în raliuri. De asta a și obținut cele mai multe victorii pe zgură. Meciul de astăzi se joacă însă pe hard indoor. 

Denis Shapovalov face parte cam din aceeași generație. În vârstă de 22 de ani, canadianul are însă un palmares infinit mai bun. A fost în top 10 ATP și a jucat o semifinală de Grand Slam, la Wimbledon 2021. Cu un serviciu exploziv și lovituri pe măsură, unul dintre cele mai spectaculoase backhand-uri din circuit, Shapovalov se simte excelent pe hard. Are sfert de finală atât la US Open, cât și la Australian Open. Anul acesta, la Melbourne, a fost aproape de semifinală, dar a fost eliminat dramatic de Rafael Nadal, după peste 4 ore de joc. 

• Shapovalov a câștigat 7 din cele 9 meciuri jucate în anul 2022

• Înaintea turneului de la Rotterdam, Lehecka pierduse ultimele 3 meciuri. Precedentele două dispute au fost cedate fără să ia set: 2-6, 3-6 contra veteranului Kukushkin și 2-6, 3-6 contra lui Barrere

• 8.5 milioane de dolari a câștigat Shapovalov în carieră. Lehecka doar 225,000 de dolari

• Shapovalov a câștigat 77% dintre punctele jucate cu primul serviciu în meciurile jucate pe hard, în întreaga carieră. Lehecka are un procentaj mult mai modest, doar 67%

• Shapovalov a câștigat 19% dintre game-urile jucate pe serviciul advers, în carieră, pe hard. Lehecka doar 5%.

Pe Superbet, victoria lui Shapovalov în handicap asiatic 3.5 la game-uri este @1.50.  (Pentru a câștiga, este nevoie ca Shapovalov să realizeze cu minim 4 game-uri mai mult decât adversaru său)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Voluntari vs Rapid
Pronostic:
PSF X
Cota
1.60
Tranmere vs Swindon
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.52
Lehecka vs Shapovalov
Pronostic:
Shapovalov -3.5 game-uri
Cota
1.50
Cota finala: 3.65
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro