Ponturi Pariuri Fotbal Ross County vs Livingston

BETFAIR EXCHANGE

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange


Ross County și Livingston se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 26 din Premiership, prima ligă a Scoției. 

cota2.ro

Ross County FC este echipa cu cel mai slab cotat lot din Premiership. Managerul Malky Mackay a reușit însă să construiască o trupă foarte spectaculoasă, cu un fotbal extrem de ofertant, ieșit din tiparele clasicului stil britanic, cu mingi lungi și mult angajament. Ross County are a treia cea mai bună ofensivă din campionat, după granzii Celtic și Rangers, 37 de goluri înscrise în 25 de runde. Apărarea este însă cea mai vulnerabilă din competiție, 43 de goluri încasate. În clasament, gazdele de astăzi ocupă locul 10, cu 26 de puncte, un avans important față de ultimele două clasate. E dovadă de constanță, ultimele două sezoane fiind terminate pe aceeași poziție. 

Livingston are 3 puncte în plus față de Ross County și ocupă locul 8, cu 29 de puncte, la doar o lungime de locurile care asigură prezența în play-off. David Martindale are la dispoziție un lot ceva mai bine cotat, o diferență de aproape 3 milioane de euro. În această iarnă, managerul scoțian a primit întăriri interessante, fotbaliști tineri aduși de la formații din Premier League. Printre ei și doi atacanți, Sebastian Soto (21 de ani, Aston Villa) și Caleb Chukwuemeka (19 ani, Aston Villa). 

Ambele meciuri directe din acest campionat au fost GG: victorie Livingston, scor 3-2, și o remiză, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Ross County a marcat în ultimele 10 meciuri directe jucate pe teren propriu

• precedentele 6 partida disputate de Ross County pe teren propriu au fost GG

• 23.5 ani este media de vârstă a lotului celor de la Ross County, cea mai scăzută din Premiership

• 11 goluri a înscris Regan Charles-Cook, atacantul lui Ross County, în acest sezon. Este golgeterul primei ligi scoțiene

• 3.2 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Rossy County din actuala stagiune. E cea mai ridicată medie din campionat

• ultimele 3 meciuri de campionat disputate de Livingston au fost GG. A marcat în acest interval 6 goluri

• Ross County este cea mai eficientă formație din prima ligă scoțiană. 12% dintre ocazii au fost transformate în goluri. Livingston e pe locul secund la acest aspect, cu un procentaj de 10%.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează în Ross County - Livingston este @1.97.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ross County vs Livingston
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 4.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro