Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Targoviste vs FC Arges

BETANO

Chindia Targoviste - FC Arges

De la ora 15:00, pe stadionul ”Ilie Oana” din Ploiesti, Chindia primeste vizita celor de la FC Arges intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 25 a Ligii 1.

cota2.ro

Chindia Targoviste vine dupa un succes la Constanta contra celor de la Farul, scor 1-0, dupa un meci in care Hagi a contestat dur arbitrajul. Chindia se afla pe locul 11, iar cu un succes s-ar apropia la doau doua puncte de UTA, echipa aflata in acest moment pe locul 10. De partea cealalta, FC Arges s-a chinuit serios cu Academica Clinceni, echipa pe care a reusit sa o invinga in cele din urma cu 1-0, dupa un gol marcat dintr-un offside clar. Pitestenii sunt la un singur punct distanta de Farul, echipa aflata pe locul 6 si la doua puncte distanta de Universitatea Craiova, echipa clasata pe locul 5 in acest moment. 7 din ultimele 11 intalniri directe dintre cele doua formatii s-au incheiat la egalitate, de acelasi deznodamant vand parte si in partida tur.

Încasează AICI 3 bonusuri CASH de până la 500 de Ron la înregistrarea pe Superbet Online

Echipe probabile:

Chindia Targoviste (4-4-2): Moldovan – Ionita, Iacob, Pitian, Butean – Sila, Dulca, Passaglia, Popadiuc – Popa, Florea.

FC Arges (4-4-2): Greab – Latovlevici, Boldor, Turda, Dobrosavlevici – Meza Colli, Raynov, Dumitru, Arias – Ganea, Fatai.

Ma astept la un meci prudent, un meci in care ambele echipe vor juca la siguranta, fara a rupe jocul sau a ataca in valuri. Ma astept ca ambele echipe sa caute in anumite situatii si contraatacul si sa mizeze foarte mult pe fazele fixe. La Betano am gasit un pont foarte bun in ceea ce priveste posesia, iar eu cred ca traderii au scazut pre mult linia pe Chindia. Targovistenii tin bine de minge, iar Argesul in extrem de putine meciuri a dominat la acest capitol, in special la meciurile din deplasare. Pontul meu pentru acest duel este ”Chindia Targoviste - Peste 41.5% posesie”, la o cota de 1.87, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chindia Targoviste vs FC Arges
Pronostic:
Chindia Targoviste - Peste 41.5% posesie
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro