Ponturi Pariuri Baschet Real Madrid vs Barcelona

BETANO

Real Madrid - Barcelona

De la ora 21:45, pe Arena ”WiZink Center” Real Madrid primeste vizita celor de la Barcelona in ”El Clasico” Euroligii de baschet masculin.

cota2.ro

Real Madrid si Barcelona ocupa primele doua pozitii in clasamentul Euroligii. Real Madrid vine dupa infrangerea impotriva celor de la Fenerbahce, in timp ce Barcelona a castigat partida cu Panathinaikos. Barcelona vine dupa 6 succese consecutive, iar in 5 din aceste 6 meciuri au iesit invingatori la jumatatea partidei. Atat Real Madrid, cat si Barcelona au o medie a punctelor inscrise undeva in jur de 81-82 / meci. Cam aceasta ar fi media in ultimele 10 partide disputate. Tot in acelasi interval de partide, ambele echipe au o medie a punctelor/meci de peste 150. Partidele directe au fost extrem de spectaculoase, iar statistica ne spune ca in 4 din ultimele 5 partide jucate intre cele doua, Barcelona a iesti invingatoare la pauza. La capitolul puncte inscrise in ultimele 10 dueluri directe, Barcelona sta mai bine, avand o medie de 81 de puncte reusite, fata de o medie de 78 de puncte inscrise a celor de la Real Madrid. Deasemenea, media punctelor inscrise in ultimele 10 meciuri directe este de 159 de puncte, iar acest lucru promite destul de multe in aceasta seara.

Încasează AICI 3 bonusuri CASH de până la 500 de Ron la înregistrarea pe Superbet Online

Pontul meu va merge insa pe principalul marcator al celor de la FC Barcelona. Pe langa faptul ca oaspetii trec printr-o forma buna, muntenegreanul Nikola Mirotic e pericolul numarul 1 pentru ”galactici”. Chiar daca in partida cu Panathinaikos nu a reusit un meci foarte bun, inscriind doar 9 puncte, Mirotic sta foarte bine la capitolul ”cosuri de 3 puncte”, in special in duelurile din ”El Clasico”. Jucatorul de 31 de ani al Barcelonei are o inaltime de 2 metri si 8 centimetri, iar in ultima partida impotriva celor de la Real Madrid a marcat numai putin de 31 de puncte. Aceste meciuri ii ”priesc” jucatorului muntenegrean pe care eu am ales sa pariez astazi ca va inscrie cel putin doua cosuri de 3 puncte, la o cota de 1.70, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
Nikola Mirotic - Peste 1.5 aruncari reusite de 3 puncte
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro