Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.33

BETANO

Biletul zilei din fotbal, fraților! După ce am încasat o frumusețe de bilet la ultima tentativă, la cotă 10, postat pe grupul meu gratuit de Telegram, aș vrea să-mi încerc și astăzi norocul cu 5 pronosticuri pe care le consider destul de bune!

Intră pe grupul meu GRATUIT de pariuri prin mesagerie instant pentru a primi toate pariurile LIVE + prematch pe care le postez

Cu toții știm că pe LIVE apar cele mai bune oportunități de a încasa profituri consistente, așa că cel mai eficient mod de a fi la curent și de a primi notificări INSTANT cu pariurile pe care le postez, este acela de fi livrate printr-un serviciu de mesagerie instant.

cota2.ro

De aceea am ales Telegram, cea mai eficientă aplicație de mesagerie instant, similară cu Whatsapp, care poate fi descărcată GRATUIT din App Store sau Google play și instalată pe telefon.

După ce instalezi aplicația Telegram, dă click pe linkul de mai jos și vei intra direct în canalul meu GRATUIT de Telegram, cel mai mare din România! După ce ai intrat, apasă JOIN și activează notificările!

INTRĂ AICI PE CEL MAI MARE GRUP DE PARIURI DIN ROMÂNIA!



50 de RON FreeBet Fără Depunere


Dacă aveți încă un cont deschis la Betano, una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România pentru varietatea ofertei de pariuri și pentru cea mai stabilă aplicație de mobil, acum e un moment perfect să vă înregistrați, deoarece veți fi răsplătiți cu un Freebet de 50 de Lei din partea casei fără a fi condiționați de o primă depunere!

Pentru a beneficia de ofertă, este obligatoriu să vă înregistrați apăsând butonul de mai jos și să introduceți codul promoțional SPORT50



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Porto vs Sporting
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.60
PSG vs Rennes
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Rapid București vs Sepsi OSK
Pronostic:
peste 4.5 cartonașe
Cota
1.53
FC Schaffhausen vs Vaduz
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.39
Excelsior Rotterdam vs Jong Ajax
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.31
Cota finala: 6.33
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro