Ponturi Pariuri Fotbal Gaz Metan Mediaș vs CFR Cluj

BETFAIR EXCHANGE

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj

De la ora 19:55, pe stadionul din Medias, Gaz Metan primeste vizita compioanei en-titre, CFR Cluj, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 26 a Ligii 1.

cota2.ro

Gaz Metan tocmai a fost depunctata cu 2 puncte de Comisia de Disciplina din cadrul FRF din cauza datoriilor acestora fata de fostul jucator, Ronaldo Deaconu. Din cate se pare, mediesenii au si alte procese si nu sunt excluse alte depunctari. Gaz Metan vine dupa infrangerea de la Sepsi OSK, scor 0-2, insa jucatorii nu stiu cat de mult se mai gandesc la fotbal in aceste momente. Chiar antrenorul Ilie Poenaru a declarat ca isi doreste sa plece cat mai repede pentru ca situatie e critica la club. De partea cealalta avem un CFR Cluj in criza de victorii si spun asta pentru ca in primele 4 meciuri din acest an au legat doar remize: 3-3 vs FCSB, 1-1 vs FC Botosani, 1-1 vs Universitatea Craiova si 0-0 vs UTA Arad. E limpede ca victoria e singura optiune pentru ardeleni in acest context, iar un alt rezultat negativ nu ar pica bine deloc, mai ales in fata unei echipe precum Gaz Metan Medias care are extrem de multe probleme financiare.

Încasează AICI un pariu FĂRĂ RISC în valoare de 150 de Ron la înregistrare pe Betfair Exchange

Echipe probabile:

Gaz Metan Medias (4-2-3-1): Valceanu – De Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu – Lixandru, Junior – Trif, Morar, Gradinaru – Irobiso.

CFR Cluj (4-5-1): Hindrich – Manea, Burca, Graovac, Camora – Deac, Paun, Boateng, Bordeianu, Petrila – Omrani.

Diferenta dintre cele doua formatii e una uriasa, iar problemele echipei gazda ar trebui sa faciliteze si mai mult misiunea celor de la CFR Cluj. Personal ma asteptam ca CFR Cluj sa primeasca o cota chiar mai mica din partea bookmakerilor, insa cea propusa e mai mult decat rezonabila. Pontul pe care m-am axat este un handicap asiatic de -1 pe CFR Cluj, insa vreau sa fortez si consider ca oaspetii, dupa atatea rezultate de egalitate, vor reusi sa se descatuseze si sa castige la un scor mult mai mare. Asadar, pontul pe care il recomand la acest meci este ”CFR Cluj -2.0 AH”, la o cota de 4.00, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Gaz Metan Mediaș vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj -2.0 AH
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro