Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Daria Kasatkina și Iga Swiatek se întâlnesc în primul tur al turneului WTA de la Dubai, astăzi, după ora 12:00.

Daria Kasatkina, ocupanta locului 28 în clasamentul WTA, este una dintre nonconformistele circuitului feminin. Are în arsenal lovituri inedite, un joc estetic, dar de multe ori ineficient. În vârstă de 24 de ani, rusoaica nu a depășit niciodată faza sferturilor de finală în competițiile de Grand Slam.

cota2.ro

În schimb, Iga Swiatek pare menită să domine tenisul în următorii ani. Campioană la Roland Garros 2020, când abia împlinise vârsta majoratului, poloneza a mai cucerit două trofee importante, la Adelaide și Roma. Swiatek este o jucătoare completă. Îi place să controleze raliurile din spatele terenului. Deși are lovituri puternice de forehand, erorile neforțate sunt rare.

Kasatkina și Swiatek s-au întâlnit în urmă cu 3 săptămâni, la Australian Open, tot în faza șaisprezecimilor de finală, tot pe hard. A fost o victorie fără drept de apel polonezei, scor 6-2, 6-3. 

• 24-13, în favoarea lui Swiatek, a fost raportul loviturilor câștigătoare în disputa de la Australian Open

• 62% a fost procentajul punctelor câștigate de Swiatek cu primul serviciu în precedentul meci direct. Kasaktina a câștigat doar 53% dintre ele

• Kasatkina a pierdut 3 meciuri în anul 2022. În niciuna dintre dispute nu a câștigat mai mult de 5 game-uri

• Swiatek a câștigat 74.5% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2022. Kasatkina stă mai prost, 67%.

Pe Betano, cota pentru o victorie a lui Swiatek la handicap asiatic de -2.5 game-uri este @1.40.

49 de LEI Bonus FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Adana Demirspor și Besiktas se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în epilogul etapei cu numărul 25 din prima ligă a Turciei. 

Adana Demirspor este revelația sezonului în Turcia. Nou-promovata antrenată de Vincenzo Montella a investit masiv în ultimele perioade de transferuri. Are un lot plin de staruri, începând cu veteranul Gokhan Inler și terminând cu oamenii de gol, Mario Balotelli sau Loic Remy. Adana Demirspor ocupă locul 3, cu 40 de puncte, și speră la o calificare în premieră în cupele europene.

Campioana en-titre Besiktas și-a luat gândul de la apărarea titlului. A strâns 37 de puncte în primele 24 de runde și are un deficit de 23 de lungimi față de liderul Trabzonspor. Lotul este în continuare unul extrem de valoros, cotat la aproape 108 milioane de euro. Cel mai bun fotbalist în actuala stagiune este Michy Batshuayi. Atacantul adus de la Chelsea a înscris 9 goluri și a pasat decisiv în alte 5 rânduri. 

• meciul tur s-a încheiat la egalitate, un spectaculos 3-3

• toate meciurile directe dintre Adana Demirspor și Besiktas, 4 la număr, au fost GG

• Mario Balotelli, atacantul lui Adana Demirspor, a marcat 10 goluri în acest sezon și ocupă locul 4 în clasamentul golgeterilor. Evoluțiile bune l-au readus și la echipa națională a Italiei

• 38 de goluri a înscris Adana Demirspor în acest sezon, a treia ofensivă din Turcia

• 2.8 reușite/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Besiktas din actuala stagiune

• Besiktas ocupă primul loc în ierarhia ocaziilor de gol din acest sezon, cu o medie de 15.00 oportunități/partidă. Adana Demirspor este și ea în top, cu 14.08 ocazii/meci.

Pe Betano, cota pentru pariul ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.50.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kasatkina vs Swiatek
Pronostic:
Swiatek -2.5 game-uri handicap
Cota
1.40
Adana vs Besiktas
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro