Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

PSG și Real Madrid se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în prima manșă a optimii de finală din Liga Campionilor. 

PSG încă vânează trofeul suprem al fotbalului european. Sutele de milioane de euro investite i-au dus pe pariezieni o singură dată în ultimul act. Mauricio Pochettino are acum un lot mai bun ca niciodată. Pentru disputa de astăzi, de pe Parc des Princes, îi are la dispoziție pe Leo Messi și pe Kylian Mbappe, dar sunt șanse mici să îl folosească și pe celălalt superstar. Brazilianul Neymar se recuperează după o accidentare la gleznă. PSG s-a calificat în optimile Ligii de pe poziția secundă a grupei A, fiind devansată acolo de Manchester City. În competiția internă lucrurile merg ceas, lider detașat, cu 13 puncte față de principala urmăritoare, Marseille. 

cota2.ro

Real Madrid a scârțâit serios în meciurile din luna februarie, marcând un singur gol în trei dispute, contra lui Athletic Bilbao, Granada și Villarreal. Absența golgeterului Karim Benzema a contat mai mult decât ar fi crezut Carlo Ancelotti. Vârful francez a revenit la antrenamente, este anunțat titular astăzi, dar încă nu a ajuns la capacitatea maximă. Pașii greșiți din 2022 au pus presiune pe „galactici” în La Liga. Avansul față de Sevilla, ocupanta poziției secunde, este în acest moment de doar patru lungimi. În Champions League, Real a câștigat grupa D, una din care au mai făcut parte Inter, Sheriff Tiraspol și Sahtior Donetsk. 

49 de LEI Bonus FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Cel mai recent meci direct disputat la Paris a avut loc în august 2019, în grupele Ligii Campionilor. PSG se impunea atunci cu 3-0. Alte informații și statistici interesante: 

• PSG are cea mai bună apărare din Ligue 1, doar 19 goluri încasate în 24 de partide

• PSG a încasat doar 3 goluri în ultimele 10 partide oficiale

• Real Madrid a primit doar 20 de goluri în cele 24 de meciuri disputate în acest sezon de La Liga

• Real Madrid are cea mai bună defensivă din actuala ediției a Ligii Campionilor, doar 3 goluri încasate

• dintre formațiile rămase în competiție, PSG ocupă ultimul loc la numărul de ocazii de gol create în faza grupelor, 58 de oportunități în 6 partide

• doar 7 goluri în 20 de partide are Leo Messi în tricoul lui PSG.  

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub goluri în regim asiatic este @1.87

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Real Madrid
Pronostic:
Sub 3 goluri asiatic
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 4.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro