Ponturi Pariuri Fotbal Sporting CP vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Sporting Lisabona și Manchester City dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a optimii de finală din Liga Campionilor. 

Sporting, campioana en-titre a Portugaliei, a încheiat pe locul secund în grupa C a Ligii Campionilor, sub Ajax și la egalitate de puncte cu Dortmund, dar cu avantaj în meciurile directe. Lusitanii vin după un meci epuizant în competiția internă. Au remizat cu liderul Porto, scor 2-2, într-o partidă încheiată vineri mult după miezul nopții, cu o încăierare generală. Șansele la apărarea titlului sunt mici. Sporting e pe 2, la 6 puncte în spatele primei clasate. Antrenorul Ruben Amorim poate alinia astăzi cea mai bună echipă. 

cota2.ro

Manchester City pare desprinsă în câștigătoarea titlului în Premier League, pentru al doilea sezon la rând. „Cetățenii” au un avans consistent față de Liverpool, 9 lungimi, așa că își pot îndrepta întreaga atenție pentru Liga Campionilor. Trupa lui Pep Guardiola a ajuns aici câștigând o grupă din care au mai făcut parte PSG, RB Leipzig și Club Brugge. Managerul spaniol nu îi poate folosi astăzi pe Jack Grealish și pe Gabriel Jesus, accidentați, dar nici pe Kyle Walker, suspendat. 

49 de LEI Bonus FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Singurele dispute directe dintre Sporting și Manchester City au avut loc în 2012, în optimile de finală din Europa League. Era începutul proiectului de milioane în cazul „cetățenilor”, iar portughezii avansau, victorie 1-0 acasă și eșec 2-3 pe Ettihad. Alte informații și statistici interesante: 

• Sporting a înscris în toate cele 18 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție

• 20 de meciuri consecutive cu gol marcat are Manchester City

• 61 de goluri a marcat Manchester City în cele 25 de runde din Premier League, cea mai bună ofensivă, la egalitate cu cea a lui Liverpool

• 108 ocazii de gol și-a creat Manchester City în faza grupelor din Liga Campionilor. Doar Inter și Real Madrid au avut mai multe oportunități

• 16 dintre cele 18 goluri marcate de City în faza grupelor au fost din interiorul careului de 16 metri

• Sporting nu a câștigat niciuna din precedentele 5 dispute împotriva formațiilor din Anglia

• Manchester City are o medie de 3.00 goluri/meci în actuala ediție a Ligii Campionilor. Sporting este și ea în topul eficacității, cu 14 goluri înscrise în 6 partide.

Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria lui Manchester City și ambele echipe înscriu este 3.20 și merită să-i acord o șansă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sporting CP vs Manchester City
Pronostic:
2 & ambele marchează
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro