Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Real Madrid

UNIBET

PSG - Real Madrid

De la ora 22:00, pe ”Parc des Princes”, PSG primeste vizita celor de la Real Madrid, intr-un meci din turul optimilor UEFA Champions League.

cota2.ro

PSG

A terminat pe locul 2 in Grupa A a Ligii Campionilor, la un punct in spatele celor de la Manchester City. 3 victorii, 2 rezultate de egalitate si 1 infrangere au strans parizienii in cele 6 dispute, au marcat de 13 ori si au primit numai putin de 8 goluri. PSG e lider autoritar in Ligue 1, cu 59 de puncte cumulate dupa 24 de etape si un golaveraj excelent: 59 de goluri marcate - 19 goluri primite. Acestia au castigat 18 dintre cele 24 de partide, au remizat de 5 ori si au fost infranti doar o singura data. Pe propriul teren au 11 victorii si un egal in meciurile din campionat, in timp ce in meciurile de pe teren propriu din Grupa A din UEFA Champions League au obtinut doar victorii.

Real Madrid

Real Madrid a castigat clar Grupa D a Ligii Campionilor, bifand 5 succese si o infrangere. ”Galcticii” au marcat de 14 ori si au primit doar 3 goluri. Un lucru interesant il reprezinta meciurile de pe teren strain unde madrilenii au obtinut doar victorii in grupa si au avut un golaveraj de 9-0, ceea ce este un lucru forte important. In campionat, Real Madrid ocupa prima pozitie, cu 54 de puncte acumulate dupa 24 de etape si un golaveraj, bineinteles, pozitiv: 48 de goluri marcate - 20 de goluri primite. Real Madrid nu sta rau la meciurile disputate in deplasare, in campionat. Acestia au obtinut 26 de puncte din 36 posibile, au marcat de 23 de ori si au 8 victorii din 12 posibile. Mai mult decat atat, Real ocupa primul loc intr-un clasament in ceea ce priveste punctele obtinute pe teren strain.

Deschide AICI cont la UNIBET si profit de un PARIU FARA RISC DE 100% PANA LA 300 DE RON + 150 DE ROTIRI GRATIS LA EGT

Echipe Probabile: 

PSG (4-3-3): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Verratti, Gueye, Wijnaldum; Messi, Mbappe, Di Maria.  

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius.

In ceea ce priveste echipele de start, PSG nu il poate utiliza pe Ramos, acesta fiind in continuare accidentat, iar Neymar e incert si probabil va incepe meciul ca rezerva. La Real nu sunt probleme de lot, insa Karim Benzema, daca va incepe titular, nu cred ca va putea duce un meci de 90 de minute deoarece si el vine dupa o accidentare.

Cele doua echipe s-au intalnit in Grupa A a Ligii Campionilor in sezonul 2015/2016, iar Real Madrid s-a impus atunci la Madrid cu 1-0, iar la Paris, meciul s-a terminat cu un mare 0-0 pe tabela de marcaj. Doua sezoane mai tarziu PSG si Real Madrid s-au intalnit in optimile competitiei si tot ”Los Blancos” au avut castig de cauza dupa ce s-au impus cu 3-1 la Madrid dupa golul lui Marcelo si ”dubla” lui Ronaldo si cu 2-1 la Paris dupa golurile marcate de Casemiro si Ronaldo. Dupa alte doua sezoane, sortii le trimiteau pe aceleasi doua echipe din nou in Grupa A a Ligii Campionilor, iar de data aceasta PSG castiga 4 puncte din 6 dupa un succes la scor de ”forfeit” la Paris dupa golurile lui Di Maria si Meunier, dar si un egal spectaculos pe ”Bernabeu”, scor 2-2. Acum dupa alte doua sezoane, cele doua echipe se intalnesc din nou in optimile UEFA Champions League.

Va fi un meci disputat, va fi o dubla mansa in care ambele echipe vor da totul pentru ca vorbim totusi de UEFA Champions League. Messi va juca din nou impotriva rivalei, iar Mbappe va juca probabil impotriva viitoarei sale echipe. Real Madrid are o echipa plina de jucatori de exceptie care pot face oricand diferenta, iar un pont in ceea ce priveste golurile e cam cea mai buna varianta. Eu ma indrept totusi spre un pariul special. Mbappe e un jucator care cere foarte mult mingea pentru ca are o viteza excelenta. De multe ori e surprins si in offside, iar in aceasta seara nu m-ar surprinde deloc daca s-ar intampla acest lucru. Pontul meu pentru meciul PSG - Real Madrid este ”K. Mbappe - Peste 0.5 semnalizari in offside”, la o cota de 1.72, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
PSG vs Real Madrid
Pronostic:
K. Mbappe - Peste 0.5 semnalizari in offside
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro