Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Liverpool

BETANO

Inter Milano - Liverpool

De la ora 22:00, pe ”Giuseppe Meazza”, Inter Milano primeste vizita celor de la Liverpool intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League.

cota2.ro

Inter Milano

Inter Milano a ajuns in optimi dupa ce a terminat pe locul 2 in Grupa D a Ligii Campionilor. Inter a castigat doua partide si a pierdut una in cele trei meciuri din UEFA Champions League jucate pe teren propriu, a marcat de 5 ori si a incasat 2 goluri. In campionat Inter se afla pe locul 2, la doar un singur punct in spatele rivalei AC Milan, insa trupa lui Inzaghi are un meci mai putin disputat. Inter e lider intr-un clasament al punctelor obtinute pe propriul teren, cu 9 victorii, 2 egaluri si o infrangere, in cele 12 jocuri disputate. In aceste 12 etape, Inter a marcat de 30 de ori si a primit doar 10 goluri, iar acest lucru ne confirma ca atacul isi face treaba, iar defensiva este una destul de buna.

Liverpool

Trupa lui Jurgen Klopp a castigat categoric Grupa B a Ligii Campionilor, unde a facut instructie cu Atletico Madrid, Porto si AC Milan. ”Cormoranii” au castigat toate meciuri, au avut, bineinteles, punctaj maxim, au marcat numai putin de 17 goluri si au primit doar 6. Din cele 17 reusite, 10 le-au marcat pe teren strain, asta insemnand o medie de 3.3 goluri marcate per meci. In Premier League, Liverpool ocupa pozitia secunda si e destul de dificil sa o prinda din urma pe Manchester City care e la 9 puncte distanta. Liverpool are un meci in minus, insa ar trebui ca de acum sa nu mai faca pasi gresiti. Liverpool are cea mai buna ofensiva intr-un clasament al meciurilor disputate pe teren strain. Acestia au marcat de 34 de ori in 13 partide, iar Inter-ului ar cam trebui sa ii de-a de gandit acest aspect.

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Echipe probabile:

Inter Milano (3-5-2): Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Martinez, Dzeko.  

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane.

Partida se anunta una extrem de interesanta, chiar daca Liverpool porneste cu prima sansa, atat in aceasta partida tur, cat si in ceea ce priveste calificarea in sferturile competitiei. Arbitrul care va conduce aceasta partida este polonezul Szymon Marciniak (41 ani), cu 41 de meciuri arbitrate in UEFA Champions League si cu 390 in intreaga sa cariera. In meciurile din Champions League are o medie a cartonaselor de 4.3 per meci. Deasemenea, in aceasta competitie a acordat numai putin de 11 cartonase rosii si a dictat 14 penalty-uri. M-am uitat de curand la ultimul sau meci arbitrat in campionatul din Polonia, acum 5 zile si am observat ca dicteaza foarte usor faulturi, insa e foarte ”zgarcit” in ceea ce priveste cartonasele.

Avand in vedere aceste lucruri, m-am orientat rapid. Inter e o echipa care are niste mijlocasi si cativa fundasi destul de duri in frunte cu Vidal, Brozovic si Skriniar. Inter are o medie de doar 12.6 faulturi per meci in Serie A, insa daca ne uitam in meciurile tari pe care le-a jucat, observam o cu totul alta statistica. In partida cu Napoli a faultut de 13 ori, in meciul cu Roma de 11 ori, in ”derby-ul” cu Milan de 20 de ori, s.a.m.d. La Liverpool sunt jucatori rapizi in frunte cu Salah si Mane, jucatori pe care ii opresti destul de greu, iar uneori singura varianta e sa ii faultezi. La Betano am gasit linia faulturilor destul de jos, fata de alte case, cota fiind extrem de tentanta. Consider ca Inter va incerca sa obtina ceva de la acest meci si e imposibil sa nu avem faulturi multe, in special la echipa italiana. Pontul meu pentru meciul Inter Milano - Liverpool este ”Inter Milano - Peste 10.5 faulturi” la o cota de 1.95, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Liverpool
Pronostic:
Inter Milano - Peste 10.5 faulturi
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro