Ponturi Pariuri Fotbal RB Salzburg vs Bayern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

RB Salzburg și Bayern Munchen dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a optimii de finală din UEFA Champions League.

Salzburg, campioana en-titre și liderul la zi din Austria, a devenit o prezență constantă în primăvara europeană. În actuala stagiune a spart însă gheața și s-a calificat în premieră în optimile Ligii Campionilor. A încheiat pe locul secund o grupă din care au mai făcut parte Lille, Sevilla și Wolfsburg. Echipa este antrenată de Matthias Jaissle, un neamț în vârstă de doar 33 de ani, considerat de experți un adevărat geniu tactic. În ciuda absențelor numeroase, Jaissle a declarat că „Bayern trebuie să se pregătească pentru o adevărată furtună”, mizând pe forma slabă arătată de bavarezi în week-end, la eșecul 2-4 cu Bochum. 

cota2.ro

Bayern Munchen nu poate accepta altceva decât trofeul Ligii în actualul sezon. Campioana Germaniei a avut cel mai bun atac în faza grupelor, 22 de goluri înscrise în 6 runde. Principalul pericol a fost, evident, Robert Lewandowski. Atacantul polonez a marcat 9 goluri și a oferit două pase decisive. Julian Nagelsmann are situația sub control și în Bundesliga, un avans de 6 puncte față de Dortmund, ocupanta locului secund. Tehnicianul neamț are ceva probleme de lot. Davies, Goretzka și Manuel Neuer nu au făcut deplasarea în Austria. 

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Salzburg și Bayern au fost adversare în ediția trecută a Ligii Campionilor. Bavarezii au câștigat ambele partide, unele cu un ritm extraordinar, scor 3-1 acasă și 6-2 în Austria. Alte informații și statistici interesante: 

• 19-21, în favoarea lui Bayern, a fost raportul ocaziilor de gol în precedentul meci direct jucat pe terenul lui Salzburg

• 20 de șuturi pe spațiul porții au fost expediate în acea partidă

• 27 de goluri a înscris Salzburg în cele 9 meciuri jucate pe teren propriu în competiția internă

• Bayern are cel mai bun atac din Bundesliga, 70 de goluri marcate în 22 de partide

• 107 ocazii de gol și-a creat Bayern în partidele din faza grupelor

• în 13 dintre deplasările lui Bayern Munchen din actuala stagiune, indiferent de competiție, s-au marcat peste 3.5 goluri

• 37 de goluri în 30 de meciuri oficiale are Robert Lewandowski, golgeterul lui Bayern, în acest sezon. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.5 goluri în Salzburg - Bayern este @1.95. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
RB Salzburg vs Bayern Munchen
Pronostic:
peste 3.5 goluri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro