Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

Inter Milano și FC Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima manșă a optimii de finală din Liga Campionilor. 

Inter s-a calificat în optimile Ligii Campionilor după o pauză de un deceniu. A încheiat pe locul secund o grupă la îndemână, din care au mai făcut parte Real Madrid, Sahtior și Sheriff Tiraspol. Startul anului 2022 nu a fost cel mai bun pentru trupa antrenată de Simone Inzaghi. Inter a obținut o singură victorie în ultimele 3 meciuri din Serie A și a căzut pe locul secund, la un punct în spatele rivalei AC Milan. Antrenorul italian are câțiva indisponibili pentru partida de astăzi, de pe „Giuseppe Meazza”. Barella este suspendat, iar Correa și Gosens sunt accidentați. Nici Bastoni și Vecino nu sunt la potențial maxim, recuperați recent după probleme medicale. 

cota2.ro

Liverpool a pierdut lupta cu Manchester City în competiția internă, 9 puncte în spate, și se poate concentra acum doar pe Liga Campionilor, trofeu pe care l-a cucerit în urmă cu două sezoane. „Cormoranii” s-au distrat în grupa B, câștigând toate cele 6 meciuri disputate împotriva lui Atletico, AC Milan și Porto. Așadar, pentru Jurgen Klopp va fi al doilea meci la Milano în actuala stagiune. Pe cel împotriva echipei antrenate de Stefano Pioli l-a câștigat, scor 2-1, deși a folosit o echipă plină de rezerve. Managerul neamț are la dispoziție întreg lotul pentru meciul de diseară. Singurul incert este Jordan Henderson, cu ceva probleme la genunchi. Vedetele Salah și Mane au revenit de la Cupa Africii și sunt din nou la potențial maxim. 

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Inter - Liverpool: 

• Inter a marcat în precedentele 16 meciuri oficiale disputate pe teren propriu

• Inter are cel mai bun atac din Serie A, 55 de goluri marcate în 24 de partide

• Inter este formația care și-a creat cele mai multe ocazii de gol în faza grupelor din actuala ediție a Ligii Campionilor, 117

• Liverpool a fost și ea pe podium la acest capitol, 104 oportunități create 

• 61 de goluri a înscris Liverpool în Premier League, cea mai bună ofensivă

• Mohamed Salah, golgeterul lui Liverpool, are un nou sezon istoric. A marcat 23 de goluri în 28 de apariții stagionale

• Inter și Liverpool au fost pe podium și la capitolul cornerelor obținute în faza grupelor, 45 pentru britanici și 42 pentru campionii Italiei. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și ambele formații marchează în Inter - Liverpool are o cotă de @2.07. 

PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE PENTRU TOȚI CLIENȚII BETFAIR PE MECIUL DINTRE INTER ȘI LIVERPOOL

Pe Betfair Sportsbook veți găsi o surpriză chiar pe prima pagină a site-ului! Un pariu gratuit de 5 RON fără depunere sau alte condiții de cotă minimă sau rulaj pentru a juca un pariu combinat format din minim două selecții din cadrul meciului dintre Inter și Liverpool pe același bilet!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Inter vs Liverpool
Pronostic:
X2 & Ambele Marchează
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro