Ponturi Pariuri Fotbal CS Mioveni vs FCSB

BETANO

CS Mioveni - FCSB

De la ora 19:55, pe stadionul din Mioveni, echipa locala primeste vizita celor de la FCSB, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 27 a Ligii 1.

cota2.ro

Mioveni ocupa locul 13 si in acest moment e si matematic in Play-Out. In ultima etapa, Mioveni a fost invinsa cu 1-0 de FC Arges, iar acest esec a fost precedat de 3 rezultate de egalitate ale trupei lui Pelici. De partea cealalta, FCSB s-a apropiat la 6 puncte de CFR si poate profita in aceasta etapa deoarece clujenii vor avea un meci dificil cu Rapid, echipa care trage la Play-Off. FCSB vine dupa victoria cu Chindia Targoviste, scor 3-2, meci in care targovistenii au condus cu 2-0. Partida directa dintre cele doua echipe, jucata in tur, s-a incheiat cu victoria ros-albastrilor la scor de forfeit. Tanase, Dumiter si Keseru au fost marcatorii acelui duel, toti marcand dupa pauza. Trebuie mentionat ca cei de la Mioveni au avut si un om eliminat, chiar in finalul primei reprize.

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Echipe probabile:

CS Mioveni (3-4-3): Popescu – Iacob, Garutti, Scarlatache – Serbanica, Toma, Veres, Radescu – Buziuc, Rusu, Sanoh

FCSB (4-3-3): Vlad – Radunovic, Cristea, Vinicius, Popescu – Olaru, Edjouma, Tanase – Popescu, Stoica, Gheorghe

Ma astept la un meci in care FCSB sa aiba initiativa. Nu va fi un meci usor deoarece cei de la Mioveni se inchid foarte bine, mai ales pe teren propriu, iar fanii le vor da un ”boost” de incredere. Totusi, FCSB vrea titlul, iar pentru acest lucru, un meci contra unei echipe aflate in subsolul clasamentului, nu ar trebui sa puna probleme. Ma astept la o victorie a trupei lui Toni Petrea. Pontul meu pentru acest duel este ”FCSB -1.0 AH”, la o cota de 2.07, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Mioveni vs FCSB
Pronostic:
FCSB -1.0 AH
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro