Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Tottenham

BETFAIR EXCHANGE

Manchester City și Tottenham se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:30, în runda cu numărul 26 din Premier League. 

Manchester City este tot mai aproape de apărarea titlului în Premier League. „Cetățenii” n-au mai pierdut în campionat din octombrie 2021. Au acumulat între timp 63 de puncte, 9 peste Liverpool, principala urmăritoare. Formația antrenată de Pep Guardiola merge perfect și în Liga Campionilor, ca și calificată în sferturile de finală, după victoria 5-0 din manșa tur cu Sporting Lisabona. La nivel de lot, singurele semne de întrebare sunt în cazul lui Jack Grealish și Gabriel Jesus, ambii în refacere după accidentări. 

cota2.ro

După un start entuziasmant de mandat, Antonio Conte a dat-o serios în bară. Tottenham a pierdut ultimele 3 meciuri din Premier League și a căzut până pe locul 8. Londonezii au nevoie neapărată de puncte dacă vor să rămână în lupta pentru locurile de Champions League. Veștile bune pentru Conte vin din partea echipei medicale. Singurul fotbalist indisponibil pentru duelul de sâmbătă este Oliver Skipp.

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Manchester City - Tottenham: 

• Manchester City are cel mai bun atac din Premier League, la egalitate cu Liverpool, ambele cu câte 61 de goluri marcate

• Manchester City a marcat 9 goluri în precedentele două partide oficiale: 5-0 cu Sporting Lisabona și 4-0 cu Norwich

• 3.3 goluri este media în meciurile disputate de Manchester City pe teren propriu în acest campionat

• Tottenham a încasat câte 2 goluri în precedentele 3 deplasări

• 18.16 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester City în acest sezon. Tottenham este pe locul 7 în această ierahie, o medie de 12.82 oportunități

• Manchester City are 4 fotbaliști cu cel puțin 7 goluri marcate: Bernardo Silva, De Bruyne, Mahrez și Sterling

• 7 goluri în 14 meciuri contra lui Manchester City a marcat Heung-Min Son. Sud-coreanul este golgeterul din acest sezon al lui Tottenham, cu 9 reușite. 

PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE PENTRU TOȚI CLIENȚIII BETFAIR

Pe Betfair Sportsbook toți clienții sunt recompensați astăzi un un PARIU GRATUIT în valoare de 5 Ron pentru meciul dintre Manchester City și Tottenham fără depunere și fără condiții de rulaj!

Propunerea mea de pariere pentru acest meci are o cotă de 2.10 și o puteți vedea în Episodul 82 din emisiunea BURSA PARIURILOR 👇




Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Tottenham
Pronostic:
Vezi în video
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro