Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Monchengladbach

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Dortmund și Borussia Monchengladbach se întâlnesc duminică, de la ora 18:30, în runda cu numărul 23 din Bundesliga. 

Dortmund și-a asigurat în mare măsură prezența în ediția următoare a Ligii Campionilor, dar șansele la titlu sunt mici. Borussia ocupă locul secund, cu 46 de puncte, 6 sub liderul Bayern Munchen. Formația antrenată de Marco Rose vine după un eșec total neașteptat în manșa tur a șaisprezecimilor de finală din Europa League, 2-4 pe teren propriu contra lui Rangers. Managerul german a fost băgat în ședință de conducere, dar are și o veste bună. Golgeterul Erling Haaland, absent în ultimele 3 partide, a revenit la antrenamente și este așteptat să joace duminică. Atacantul norvegian al lui Dortmund marcat 16 goluri în 14 apariții în actualul campionat.

cota2.ro

Borussia Monchengladbach este cea mai imprevizibilă formație din Bundesliga. A scos 4 puncte în disputele cu Bayern, a eliminat-o pe campioană și din Cupa Germaniei cu un neverosimil 5-0, dar ocupă doar locul 13. Are 26 de puncte, un avans de 4 lungimi față de zona locurilor retrogradabile. Antrenorul austriac Adi Hütter are un singur indisponibil, pe mijlocașul Lars Stindl. 

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Dortmund - Monchengladbach:

• 4.2 este media golurilor în meciurile lui Dortmund în acest sezon de Bundesliga

• Nici Monchengladbach nu e departe, cu o medie de 3.2 goluri

• în 4 din ultimele 5 partide disputate de Dortmund pe teren propriu s-au marcat cel puțin 5 goluri

• 33 de goluri în 11 partide jucate pe teren propriu are Dortmund în acest sezon, cea mai ridicată medie, la egalitate cu liderul Bayern Munchen 

• 15.32 ocazii de gol/meci și-a creat Monchengladbach în acest sezon, a doua medie din Bundesliga, după cea a lui Bayern. Dortmund e pe 5 la acest aspect, o medie de bună, 14.00 oportunități/partidă

• Dortmund conduce clasamentul eficienței în Bundesliga. 42% dintre șuturile expediate pe poartă au fost transformate în goluri.

Propunerea mea de pariere pentru acest meci are o cotă de 2.20 și o puteți vedea în Episodul 82 din emisiunea BURSA PARIURILOR 👇



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Dortmund vs Monchengladbach
Pronostic:
Vezi în video
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro