Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Rapid București

BETFAIR EXCHANGE

CFR Cluj și Rapid București se întâlnesc în derby-ul „feroviar” al etapei cu numărul 27 din Liga 1, duminică, de la ora 19:55.

CFR Cluj a dat semne de slăbiciune în anul 2022. A câștigat un singur meci din cele 5 disputate, o victorie obținută la ultima fază împotriva lui Gaz Metan, scor 2-1. Dan Petrescu a a apăsat butonul de panică, iar conducerea clubului a mutat pe piața transferurilor. În ultima săptămână au fost aduși un fundaș central, Yuri, de la Gaz Metan, și un mijlocaș central, Roger, de la UTA. Seria proastă a reaprins lupta la titlu. CFR este în continuare prima în clasamentul Ligii 1, cu 64 de puncte, dar avansul față de FCSB a scăzut la 6 puncte. 

cota2.ro

Rapid vine după 4 remize consecutive și este tot mai departe de zona play-off-ului. Giuleștenii au 36 de puncte, 6 sub Farul Constanța și Universitatea Craiova. Problemele ofensive ale formației antrenate de Mihai Iosif sunt tot mai stringente. În cele 5 partide din anul 2022, Rapid a marcat doar 3 goluri. Și oaspeții de duminică au reușit o achiziție interesantă în iarnă. Fundașul dreapta Onea s-a integrat excelent și oferă un plus de siguranță față de Claudiu Belu Iordache, titularul din prima parte a sezonului. 

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Cele mai interesante informații și statistici înainte de CFR Cluj - Rapid: 

• Rapid a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 2-0. Doar 5 șuturi pe spațiul porții au fost expediate în acea partidă (3-2 în favoarea giuleștenilor)

• CFR Cluj are cea mai bună defensivă din Liga 1, doar 14 goluri primite în 26 de partide

• în 19 dintre cele 26 de partide jucate de CFR s-au marcat sub 2.5 goluri

• statistica este identică și în cazul Rapidului, 19 meciuri cu cel mult 2 goluri 

• în niciun meci jucat de Rapid în anul 2022 nu s-au marcat mai mult de două goluri. Au fost 4 partide, toate încheiate la egalitate

• CFR Cluj este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. A primit doar 5 goluri în 13 partide jucate acasă

• CFR Cluj și Rapid nu au niciun fotbalist între primii 10 marcatori din Liga 1. 

Propunerea mea de pariere pentru acest meci are o cotă de 2.40 și o puteți vedea în Episodul 82 din emisiunea BURSA PARIURILOR 👇

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CFR Cluj vs Rapid București
Pronostic:
Vezi în video
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro