Ponturi Pariuri Fotbal Villarreal vs Juventus

BETANO

Villarreal CF - Juventus FC

De la ora 22:00, pe ”Estadio de la Ceramica”, Villarreal primeste vizita celor de la Juventus, intr-un duel din optimile UEFA Champions League.

cota2.ro

Villarreal a terminat pe pozitia secunda in Grupa F din care a facut parte, la doar un punct in spatele ”diavolilor” de la Manchester United. Din Grupa F a mai facut parte Atalanta si Young Boys, acestea terminand grupa cu 6, respectiv 5 puncte acumulate. O victorie, un egal si o infrangere a bifat Villarreal in cele trei meciuri din grupe, pe propriul teren, a marcat de 4 ori si a primit 4 goluri. Surprinzator sau nu, Juventus s-a impus in Grupa H in fata ”Campioanei Europei”. ”Batrana Doamna” a incheiat grupa pe prima pozitie cu 15 puncte acumulate, iar pe locul secund a urmat Chelsea, la doua lungimi distanta. Doua victorii si un egal a reusit Juventus in cele trei meciuri jucate in deplasare, avand acelasi golaveraj ca adversara sa, 4 goluri marcate - 4 goluri primite.

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Echipe Probabile:

Villarreal (4-4-2): Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Alfonso Pedraza – Pino, Parejo, Trigueros, Alberto Moreno – Danjuma, Dia.

Juventus (4-4-2): Szczesny – De Sciglio, Danilo, de Ligt, Alex Sandro – Cuadrado, Zakaria, Locatelli, Rabiot – Vlahovic, Morata.

Ne asteapta un meci extrem de interesant pe terenul ”submarinului galben”, in aceasta seara. Max Allegri are ceva probleme de lot. Bernardeschi, Chiellini, Chiesa, Dybala si Rugani sunt indisponibili, iar Bonucci e incert in acest moment. De partea cealalta, la Villarreal nu vor evolua in aceasta seara Coquelin, Moreno si Pena, iar Capoue si Lo Celso au sanse mici, fiind incerti. Arbitru e Siebert, iar germanul arata cartonasele galbene, mai ales in duelurile putin mai tari. Juventus are cativa jucatori care de multe ori ataca decisiv, iar cartonasele pot aparea oricand. La Betano, la rubrica ”Cere un pariu”, avem o selectie extrem de interesanta pe care eu am ales sa o pariez. Pariul special selectat este ” Villarreal CF Total Cartonașe Repriza a Doua Peste/Sub: Peste 0.5 cartonase & Juventus FC Total Cartonașe Repriza a Doua Peste/Sub: Peste 0.5 cartonase” la o cota de 2.00.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Villarreal vs Juventus
Pronostic:
Villarreal CF Total Cartonașe Repriza a Doua Peste/Sub: Peste 0.5 cartonase & Juventus FC Total Cartonașe Repriza a Doua Peste/Sub: Peste 0.5 cartonase
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro