Ponturi Pariuri Fotbal Villareal vs Juventus

BETFAIR SPORTSBOOK

Villarreal și Juventus Torino dispută astăzi, de la ora 22:00, prima manșă a optimii de finală din Liga Campionilor. 

Calificată în Liga Campionilor din postură de câștigătoare a Europa League, Villarreal a prins biletul pentru optimi dintr-o grupă dificilă. A terminat pe locul secund, sub Manchester United, dar peste Atalanta și Young Boys Berna. În La Liga, „Submarinul galben” nu stă chiar bine. E pe locul 6, cu 39 de puncte strânse în 25 de runde. Unai Emery are câțiva absenți importanți, în special în zona din fața apărării. Coquelin este accidentat, iar Etienne Capoue și Lo Celso sunt incerți. 

cota2.ro

Nici Massimiliano Allegri nu are la dispoziție cea mai bună formulă. Din defensivă vor lipsi Chiellini, Rugani și cel mai probabil Bonucci, incert în acest moment. Nici Dybala și Chiesa nu vor putea juca, din cauza unor accidentări. Juventus traversează o perioadă bună, 12 meciuri consecutive fără eșec în Serie A. Torinezii au urcat pe poziția a 4-a datorită acestei serii. În Champions League, „Bătrâna Doamnă” a câștigat grupa H, una din care au mai făcut parte Chelsea, Zenit și Malmo.

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Villarreal și Juventus nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului de pe Estadio de la Ceramica:

• în toate meciurile disputate de Villarreal în acest sezon de Liga Campionilor s-au marcat cel puțin 2 goluri

• 3.5 este media golurilor în meciurile lui Villarreal din acest sezon de Liga Campionilor 

• 42 de goluri a înscris Villarreal în acest sezon de La Liga, a 4-a ofensivă a campionatului

• în 20 din cele 26 de partide disputate de Juventus în acest sezon de Serie A s-au marcat peste 1.5 goluri

• 5 cornere/meci a obținut Villarreal în faza grupelor. Juventus a beneficiat de 20 de lovituri de la colțul terenului în cele 6 partide din grupă

• Juventus a avut cel puțin 6 cornere în fiecare din ultimele 4 meciuri oficiale

• 16 cartonașe galbene au văzut fotbaliștii lui Villarreal în acest sezon de Liga Campionilor. Cei ai lui Juventus au fost avertizați de 8 ori. 

• meciul va fi arbitrat de neamțul Daniel Siebert. Acesta a mai condus 5 meciuri în cupele europene în acest sezon. A arătat în total două roșii și 18 galbene.

Pe Betfair Sportsbook, pariul special minimum 2 goluri înscrise, minim 3 cornere fiecare echipă și minim 1 cartonașe fiecare echipă are o cotă de @2.30. 



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Villareal vs Juventus
Pronostic:
Pariu combinat, vezi mai sus
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro