Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Manchester United

BETFAIR SPORTSBOOK

Atletico Madrid și Manchester United dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a optimii de finală din UEFA Champions League.

Atletico Madrid este de nerecunoscut în acest sezon. Campioana en-titre a Spaniei se chinuie să prindă top 4. Ocupă poziția a 5-a în La Liga, cu 42 de puncte obținute în 25 de runde. Mai îngrijorătoare este vulnerabilitatea defensivă arătată de trupa lui Diego Simeone. Recunoscută drept o „stâncă”, uneori criticată pentru că „parchează autobuzul”, Atletico a încasat 34 de goluri în campionat, cea mai slabă apărare dintre primele 11 clasate. Și pentru calificarea în optimile Ligii au tremurat madrilenii, locul secund în grupa B fiind obținut în ultima rundă, cu o victorie pe terenul lui Porto. Simeone are mai mulți indisponibili pentru disputa de astăzi. Gimenez a avut Covid-19, Lecomte și Lemar sunt în carantină, iar Griezmann și Koke nu sunt refăcuți complet. Cunha și Wass nu sunt în lot, din cauza unor accidentări.

cota2.ro

Manchester United are un nou sezon sub așteptări. Campania de achiziții din vară, cu Ronaldo cap de afiș, îi făcuse pe fani să spere la titlu. „Diavolii roșii” sunt însă departe. Au doar 46 de puncte în 26 de runde, sunt pe 4 momentan, dar Arsenal, echipa de sub ei, are 42 de puncte și 3 meciuri restante. În Champions League, United a câștigat grupa F, peste Villarreal, Atalanta și Young Boys. Ralf Rangnick e mai liniștit decât Simeone în privința problemelor de lot. Cavani este singurul om important incert. 

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Atletico Madrid și Manchester United nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici înaintea premierei de pe Wanda Metropolitano:

• Atletico a primit gol în 5 din cele 6 partide disputate în faza grupelor 

• Manchester United a marcat în toate cele 3 deplasări din actuala ediție a Ligii Campionilor. Două partide au fost GG: 1-2 cu Young Boys și 2-2 cu Atalanta

• 3 din ultimele 4 meciuri disputate de Atletico pe Wanda Metropolitano au fost GG

• ultimele 5 deplasări oficiale ale lui United au fost GG

• 69 de ocazii de gol și-a creat Manchester United în faza grupelor. Atletico e aproape, cu 60 de oportunități

• 6 goluri a înscris Cristiano Ronaldo în faza grupelor

• Atletico Madrid a impresionat prin eficiență în acest sezon. 40% dintre șuturile expediate pe poartă în toate competițiile au fost transformate în goluri. 

Pariu GRATUIT pentru toți clienții Betfair

Pentru acest meci, Betfair oferă un pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE în valoare de 5 Ron tuturor clienților, disponibil pe Betfair Sportsbook, pentru pariurile combinate formate din minim 2 selecții.

De asemenea, pentru pariurile combinate formate din minim 4 selecții la cotă minimă 2.00, este disponibilă ASIGURAREA DE PARIU COMBINAT care ne rambursează miza zilnic sub formă de bonus, în limita a 50 de Ron, în cazul în care se pierde o singură selecție din cele plasate pe bilet.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atletico Madrid vs Manchester United
Pronostic:
Pariu combinat, vezi mai sus
Cota
2.59
Cota finala: 2.59
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro