Ponturi Pariuri Fotbal Benfica Lisabona vs Ajax Amsterdam

BETFAIR SPORTSBOOK

Benfica Lisabona și Ajax Amsterdam se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima manșă a optimii de finală din Liga Campionilor. 

Benfica trece printr-o mică degringoladă. A început sezonul excelent și părea să lupte cu Porto și Sporting pentru titlu. Ceva frământări interne au dus la plecarea antrenorului Jorge Jesus, iar fotbaliștii au intrat într-un nou conflict cu galeria. În ciuda faptului că are cea mai bună ofensivă din Primeira Liga, 60 de goluri marcate în 23 de runde, Benfica a căzut pe locul 3, la 12 puncte de liderul Porto. Echipa condusă acum de Nélson Verissimo a produs surpriza fazei grupelor în Champions League. A încheiat pe locul secund, după Bayern, și a scos-o din competiție pe Barcelona. Victoria de acasă, scor 3-0 în fața catalanilor, rămâne de referință pentru actuala stagiune. 

cota2.ro

Ajax a fost năucitoare în grupă. A câștigat toate cele 6 meciuri, împotriva lui Sporting, Dortmund și Besiktas, cu un golaveraj total 20-5. „Lăncierii” au un parcurs istoric și în Eredivisie. Conduc clasamentul, cu 57 de puncte. Au marcat 70 de goluri și au încasat doar 5 în 23 de runde. Formația din Amsterdam dă și golgeterul Ligii Campionilor. Ivorianul Sebastien Haller a punctat de 10 ori. Are 16 reușite și în competiția internă. 

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Ultimul meci direct dintre Benfica și Ajax a avut loc în grupele ediției 2018/2019 din Liga Campionilor. A fost un 1-1 pe Estadio Da Luz. Alte informații și statistici interesante:  

• ultimele 5 meciuri disputate de Benfica pe teren propriu au fost GG

• 12 meciuri cu cel puțin 5 goluri marcate are Ajax în acest sezon, în toate competițiile

• Ajax a mai jucat un meci pe tărâm portughez în acest sezon. A zdrobit-o pe Sporting în grupă, scor 5-1

• 103 ocazii de gol și-a creat Ajax în meciurile din faza grupelor

• 26 de cornere a obținut Ajax în meciurile din grupă. Benfica a beneficiat de 19 lovituri de la colțul terenului

• 15 cartonașe galbene au văzut fotbaliștii celor de la Benfica în partidele din grupă. Cei ai lui Ajax au fost avertizați de 9 ori

• Slavko Vincic, arbitrul înfruntării, a mai condus un meci al celor de la Benfica în acest sezon, remiza 0-0 cu Eindhoven, din preliminariile Champions League. A arătat atunci 7 cartonașe galbene și unul roșu.

Pe Betfair Sportsbook, pariul special ambele echipe înscriu, fiecare echipă are minim 3 cornere și minim 2 cartonașe pentru fiecare echipă are o cotă de @4.00.

Pariu GRATUIT pentru toți clienții Betfair

Astăzi, Betfair oferă un pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE în valoare de 5 Ron tuturor clienților, disponibil pe Betfair Sportsbook, pentru pariurile combinate formate din minim 2 selecții pe meciul dintre Atletico Madrid și Manchester United.

De asemenea, pentru pariurile combinate formate din minim 4 selecții la cotă minimă 2.00, este disponibilă ASIGURAREA DE PARIU COMBINAT care ne rambursează miza zilnic sub formă de bonus, în limita a 50 de Ron, în cazul în care se pierde o singură selecție din cele plasate pe bilet.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Benfica Lisabona vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
pariu combinat, vezi mai sus
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: 15.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro