Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 5.98

UNIBET

Atletico Madrid - Manchester United

De la ora 22:00, pe ”Wanda Metropolitano”, Atletico Madrid primeste vizita celor de la Manchester United, intr-un duel din cadrul optimilor UEFA Champions League.

cota2.ro

Atletico Madrid s-a calificat cu greu in aceasta faza a competitiei dupa ce a reusit doar 7 puncte intr-o grupa cu Liverpool, Porto si AC Milan, calificandu-se bineinteles de pe pozitia secunda. Doar doua goluri au reusit jucatorii lui Simeone in cele 3 partide disputate pe teren propriu si au incasat numai putin de 4 goluri. In competitia interna, Atletico e abia pe 5, iar titlul e 99,99% ratat. In cele 12 meciuri disputate pe propriul teren, Atletico a castigat 7, a remizat de 3 ori si a pierdut doua dueluri, acumuland 24 de puncte, o medie de 2 puncte per meci. Mai mult, acestia au marcat de 21 de ori si au primit numai putn de 12 goluri. 

Manchester United s-a calificat in optimile competitiei de pe prima pozitie din grupa. ”Diavolii” s-au impus in Grupa F din care mai faceau parte Villarreal, Atalanta si Young Boys. O victorie, un egal si un esec a suferit Manchester United in cele 3 dueluri disputate pe teren strain in aceasta grupa, a marcat de 5 ori si a incasat numai putin de 4 goluri. In competitia interna, trupa lui Rangnick e pe pozitia a 4-a, iar targetul e bifarea unui loc de Champions League la finalul sezonului. In cele 13 meciuri jucate in deplasare, Manchester United a reusit sa castige doar 6, a remizat de 5 ori si a pierdut de doua ori. ”Diavolii” au reusit sa marcheze de 23 de ori in cele 13 partide si au incasat numai putin de 18 goluri.

Echipe probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Vrsaljko, Gimenez, Savic, Reinildo; Llorente, Koke, Kondogbia, Correa; Felix, Suarez.

Manchester United (4-2-3-1): De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; McTominay, Pogba; Elanga, Fernandes, Sancho; Ronaldo.  

Pontul meu il vizeaza pe Cristiano Ronaldo. M-am uitat putin pe statisticile lui in ultimele meciuri din Premier League si au aflat un lucru extrem de important. Ralf Rangnick a schimbat formatia la echipa sa, iar acestia nu mai joaca un 4-3-3, ci un 4-2-3-1 cu McTominay si Pogba ca mijlocasi defensivi, cu doua benzi rapide, cu Bruno la creatie si Ronaldo ca varf. O alegere buna, drept urmare si ultimele meciuri in care nu au cunoscut infrangerea. Avand in vedere schimbarile de mai sus, Ronaldo trebuie sa faca mult mai multe lucruri de unul singur, iar acest lucru se vede si la statistici. Portughezul a fost semnalat in offside in ultimele 4 jocuri din Premier League in care a fost titular, dupa cum urmeaza:

  • 2 semnalizari in offside vs Leeds
  • 1 semnalizare in offside vs Brighton
  • 3 semnalizari in offside vs Southampton
  • 3 semnalizari in offside vs West Ham

Cristiano va fi cu siguranta in primul 11, pentru ca imi e greu sa cred ca nu se va intampla acest lucru, acest fiind ”calaul” celor de la Atletico Madrid. Portughezul a facut meciuri senzationale contra trupei lui Simeone, atat atunci cand evolua la Real, cat si atunci cand evolua la Juventus. Ma astept la un meci dur, in care centralul roman, Ovidiu Hategan, va fi nevoit sa intervina de multe ori. Statisticile arata bine, iar o pozitie in afara jocului la varful celor de la United pare extrem de plauzibil. Pontul meu pentru meciul Atletico Madrid - Manchester United este ”Cristiano Ronaldo - Peste 0.5 semnalizari in offside”, la o cota de 2.60, disponibila pe Unibet!


Benfica Lisabona - Ajax Amsterdam

De la ora 22:00, pe ”Estadio da Luz”, Benfica Lisabona primeste vizita celor de la Ajax Amsterdam, intr-un duel din cadrul optimilor UEFA Champions League.

Benfica Lisabona s-a calificat in optimile competitiei dintr-o grupa cu Bayern Munchen, Barcelona si Dynamo Kyev. Germanii au avut maxim de puncte si au castigat grupa, iar portughezii au avut un punct peste spanioli si au mers in optimi, neasteptat spun eu, insa dupa doua meciuri de exceptie contra ”catalanilor”. Doua victorii si o infrangere a bifat Benfica in cele trei meciuri din grupe disputate pe propriul teren in care au reusit sa marcheze de 5 ori si primind 4 goluri. In competitia interna, Benfica e pe locul 3, iar titlul pare sa fie un obiectiv imposibil in acest moment. In cele 11 meciuri de pe teren propriu din Primeira Liga, Benfica a castigat 7, a pierdut 3 si a remizat o singura data. In cele 11 jocuri, ”vulturii” au marcat de 27 de ori si au primit numai putin de 12 goluri.

Ajax Amsterdam a ajuns in optimi dupa ce a castigat categoric Grupa C a acestei competitii, din care mai faceau parte Borussia Dortmund, Sporting Lisabona si Besiktas Istanbul. 6 victorii din 6 au obtinut olandezii, reusind sa marcheze de 20 de ori si primind doar 5 goluri. In meciurile din grupa jucate in deplasare, au reusit sa marcheze de 10 ori si sa primeasca doar 3 goluri. In competitia interna, Ajax face intructie de cativa ani, iar sezonul actual este la fel. Dupa 23 de meciuri, Ajax are 57 de puncte, cu 5 mai multe decat locul secund, a marct deja de 70 de ori si atentie, a primit doar 5 goluri. In meciurile jucate pe teren strain, ”lancierii” sunt neinvinsi, avand 9 succese si doua egaluri. In aceste meciuri, acestia au reusit sa marcheze de 24 de ori si au primit doar doua goluri.

Echipe Probabile:

Benfica Lisabona (4-4-2): Vlachodimos – Lazaro, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo – Silva, Weigl, Taarabt, Everton – Nunez, Ramos

Ajax Amsterdam (4-3-3): Pasveer – Mazraoui, Timber, Martinez, Blind – Berghuis, Alvarez, Klaassen – Antony, Haller, Tadic 

Pontul meu il va viza exclusiv pe Sebastian Haller, ivorianul fiind golgeterul acestei competitii cu 10 reusite. In cazul in care nu stiati, acesta a marcat 50% din golurile celor de la Ajax, in cele 6 etape din grupe ceea ce e absolut remarcabil. Sebastian Haller e si golgeterul din Eredivisie, acesta reusind numai putin de 16 goluri. In competitia interna, atacantul celor de la Ajax are un gol marcat la 106 minute, o medie de 3.5 suturi pe meci si pe langa cele 16 goluri marcate, a ratat 15 ocazii majore de a inscrie, conform unor statistici. In UEFA Champions League statisticile arata si mai bine, acesta avand un gol la 49 de minute jucate, dar si o medie de 3.2 suturi pe meci. Pe langa cele 10 goluri, Haller a irosit si 5 ocazii mari de inscrie. La capitolul ”suturi pe poarta”, ivorianul sta, bineinteles, foarte bine, iar statisticile arata astfel, dupa cele 6 meciuri din grupe:

  • 4 suturi pe poarta vs Sporting Lisabona (in deplasare)
  • 3 suturi pe poarta vs Besiktas Istanbul (acasa)
  • 2 suturi pe poarta vs Borussia Dortmund (acasa)
  • 1 sut pe poarta vs Borussia Dortmund (in deplasare)
  • 2 suturi pe poarta vs Besiktas Istanbul (in deplasare)
  • 1 sut pe poarta vs Sporting Lisabona (acasa)

Dupa cum putem observa, Haller s-a simtit cel mai bine La Lisabona, iar astazi va juca din nou la Lisabona, insa nu impotriva celor de la Sporting, ci impotriva celor de la Benfica. De remarcat e si faptul ce acesta a reusit sa marcheze in toate meciurile, iar astazi are sanse foarte mari sa se treaca din nou pe lista marcatorilor. Benfica nu trece printr-o perioada foarte buna, iar unii jucatori au probleme cu accidentarile. Haller e o ”bestie” si ma astept ca in aceasta seara sa mitralieze poarta lui Vlachodimos. Pontul meu pentru meciul Benfica Lisabona - Ajax Amsterdam este ”Sebastian Haller - Peste 1.5 suturi pe poarta”, la o cota de 2.30, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atletico Madrid vs Manchester United
Pronostic:
Cristiano Ronaldo - Peste 0.5 semnalizari in offside
Cota
2.60
Benfica Lisabona vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
Sebastian Haller - Peste 1.5 suturi pe poarta
Cota
2.30
Cota finala: 5.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro