Ponturi Pariuri Fotbal Olympiakos vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

Olympiakos și Atalanta dispută astăzi, de la ora 19:45, manșa decisivă a șaisprezecimii de finală din Europa League. 

Olympiakos, campioana en-titre și liderul detașat al primei ligi din Grecia, 11 puncte peste PAOK Salonic în acest moment, vrea să își încununeze sezonul cu un parcurs lung în cupele europene. Elenii au încheiat pe locul secund grupa D, sub Frankfurt, dar peste Fenerbahce și Antwerp, iar forța arătată pe teren propriu îi face să viseze mai departe. Olympiakos a câștigat ultimele 10 partide oficiale disputate acasă. Managerul portughez Pedro Martins are doar 2 indisponibili declarați pentru meciul de astăzi, pe mijlocașii Athanasios Androutsos și Athanasios Androutsos.

cota2.ro

Atalanta este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, iar Gian Piero Gasperini ar trebui să se gândească serios la competiție și din alt motiv. Situația din Serie A nu este cea mai bună. Trupa din Bergamo a căzut pe locul 5 și poate rata calificarea în Liga Campionilor. Așadar, Europa League ar putea fi o variantă de rezervă pentru obținerea biletului spre grupele următoarei ediții. Antrenorul italian are ceva probleme cu accidentările. Miranchuk, Palomino și Zapata nu vor evolua astăzi. 

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Atalanta a câștigat manșa tur, scor 2-1, revenind după pauză prin dubla semnată de Berat Djimsiti în minutele 61 și 63. Alte informații și statistici interesante: 

• 15 ocazii de gol și 13 lovituri de la colțul terenului a avut Atalanta în partida tur cu Olympiakos

• 5 partide consecutive cu gol încasat are Atalanta în toate competițiile

• 12 meciuri la rând cu gol înscris are Olympiakos pe teren propriu. Grecii au marcat în toate cele 3 partide disputate acasă în grupa de Europa League

• 71 de ocazii de gol și-a creat Olympiakos în cele 6 partide disputate în faza grupelor

• 14.80 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în acest sezon, în toate competițiile

• ultimul meci disputat de Olympiakos pe teren propriu împotriva unei formații din Italia a avut loc tot în Europa League, în 2018, o victorie 3-1 împotriva lui AC Milan. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2.5 goluri în Olympiakos - Atalanta este @2.12. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Olympiakos vs Atalanta
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 5.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro