Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO

Real Sociedad - RB Leipzig

Partida tur a fost una extrem de spectaculoasa, incheiata 2-2, iar in acest retur, dupa parerea mea, golurile ar trebui sa fie din nou prezente in numar mare. Probleme de lot sunt la gazde unde Barrenetxea, Fernandez, Januzaj, Merino, Monreal si Rico nu pot evolua din cauza accidentarilor. La nemti, Angelino si Halstenberg sunt incerti insa e posibil sa-i vedem in aceasta seara. Mizez pe goluri in acest duel dintre doua echipe puternice, in special din punct de vedere ofensiv.

cota2.ro

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Vitesse - SK Rapid Vienna

Meciul de pe ”GelreDome Arena” din Arnhem incepe de la scorul de 2-1 in favoarea echipei oaspete. Atmosfera din Austria a fost una nemaipomenita, iar pe Rapid o stim si noi foarte bine. In deplasare, aceasta nu se descurca grozv, iar acest meci o are ca si favorita pe Vitesse, echipa olandeza evoluand bine in fata suporterilor. Vor fi goluri, cu siguranta. Rapid Vienna nu se poate apara non-stop 90 de minute in fata gazdelor care vor presa din primul minut. Cred ca minim doua goluri ar trebui sa se marcheze doar intr-o repriza.

SSC Napoli - FC Barcelona

Meciul serii e confruntarea de pe ”Stadio Diego Armando Maradona” acolo unde Napoli si Barcelona se dueleaza pentru un loc in optimile Europa League. In meciul tur am avut parte de un 1-1 ”viu”, insa nedrept pentru ”catalani” care au dominat partida, in special in partea secunda. Barcelona e favorita, insa Napoli poate oricand sa surprinda, asa cum a facut-o si pe ”Camp Nou”. Mizez pe goluri pentru ca eu cred ca e imposibil ca acest meci sa se termine 0-0, avand in vedere ca niciuna dintre echipe nu prea si-ar dori prelungiri, avand in vedere ca evolueaza din 3 in 3 zile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Sociedad vs RB Leipzig
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.26
Vitesse vs SK Rapid Vienna
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.28
SSC Napoli vs FC Barcelona
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 2.06
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro