Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.88

BETANO

SC Cambuur - Fortuna Sittard

Diseara, de la ora 22:00, Cambuur o intalneste pe Fortuna Sittard intr-un meci din etapa cu numarul 24 din Eredivisie. Ambele echipe stau prost la capitolul defensiva, avand in vedere ca dupa 23 de etape, ambele au incasat cate 50 de goluri. Cambuur e pe 9 si e destul de linistita in acest moment, insa oaspetii se afla pe loc de baraj, iar punctele puse in joc sunt foarte importante. Personal, ma astept la un meci cu destul de multe goluri deoarece vorbim de un duel din campionatul Olandei si vorbim despre un duel intre doua echipe care nu prea stiu sa se apere. Un pronostic pe goluri consider ca e indicat aici.

cota2.ro

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

SC Freiburg - Hertha BSC Berlin

Pe Europa-Park Stadion, de la 16:30, avem parte de un Freiburg - Hertha, un meci care aduce fata in fata locul 6 din Bundesliga si prima pozitie deasupra liniei rosii. Surprinzator sau nu, Freiburg are un campionat foarte bun pana in acest moment si se gandeste la un loc de cupe europene. Oaspetii trag tare sa evite retrogradarea, insa cu a doua cea mai slaba defensiva din campionat, imi e greu sa cred ca vor reusi daca vor coninua asa. Cel putin 3 goluri marcate am avut in ultimele 4 dispute directe, iar astazi, nu prea vad alt deznodamant.

SpVgg Greuther Fürth - 1. FC Köln

Ramanem in Bundesliga unde ”lanterna rosie” si echipa cu cea mai slaba defensiva din campionat, Greuther Furth, primeste vizita altei echipe in forma si cu aspiratii europene, Koln. Oaspetii ocupa locul 7 si se afla la doar doua puncte de locurile de Europa League si Conference League, iar victoria e foarte importanta, mai ales ca intalnesc cea mai slaba echipa din campionat. Greuther Furth se cam pregateste sa se intoarca in Bundesliga 2, dupa o promovare care promitea totusi. Acestia au reusit doar 13 puncte si imi e greu sa cred ca se pot salva. Minim 4 goluri s-au marcat in ultimele 3 intalniri directe, asa ca si azi cred ca v-om avea goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SC Cambuur vs Fortuna Sittard
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.22
SC Freiburg vs Hertha BSC Berlin
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.23
SpVgg Greuther Fürth vs 1. FC Köln
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.25
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro