Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.92

BETANO

FC Augsburg - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a fost eliminata in aceasta saptamana de Rangers din Europa League, iar in campionat a ramas destul de in urma fata de Bayern Munchen. Fara Haaland (accidentat), rezultatele nu au fost deloc roz, iar partida de astazi de la Augsburg e foarte importanta si implicit foarte grea. Gazdele se afla pe loc de baraj, iar punctele puse in joc sunt extrem, extrem de importante. Cu un succes, Borussia Dortmund s-ar apropia la 6 puncte de Bayern, insa un succes ar cam pune pune punct sanselor la campionat, chiar daca mai sunt de jucat 10 etape. Cel putin doua goluri s-au marcat in ultimele 14 meciuri directe si nu vad de ce nu s-ar marca si astazi avand in vedere cele mentionate mai sus.

cota2.ro

AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam

In Eredivisie avem parte de un meci tare chiar de la orele amiezii. De la 13:15, Alkmaar o primeste pe ”AFAS Stadion” pe Feyenoord, iar partida se anunta una extrem de spectaculoasa deoarece vorbim despre un duel intre echipele de pe pozitiile 3 si 4. Feyenoord lupta cu PSV pentru locul secund care ar asigura participarea un UEFA Champions League, in timp ce Alkmaar vrea sa participe in cupele europene in sezonul viitor. In 19 din ultimele 20 de meciuri directe am avut parte de cel putin doua goluri marcate, iar in partida de astazi se anunta din nou un festival de goluri. Personal, cred ca doua goluri se pot marca doar intr-o singura repriza la acest meci.

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Hamburger SV - Werder Bremen

In Bundesliga 2, lupta la promovare e una extrem de interesanta, foarte multe echipe fiind angrenate in lupta pentru primele doua pozitii care asigura promovarea directa. De la 14:30, Hamburg si Werder Bremen, ocupantele locurilor 3 si 4. Meciul se anunta a fi unul spectaculos deoarece vorbim de doua echipe care poseda unele dintre cele mai bune ofensive din campionat. In tur, Hamburg s-a impus pe terenul celor de la Werder cu scorul de 2-0, dupa un meci in care a ”plouat” cu cartonase galbene si cartonase rosii si un meci in care gazdele au avut de 4 ori mai multe suturi. Ma astept la un meci disputat si la un meci cu cel putin 2-3 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Augsburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.20
AZ Alkmaar vs Feyenoord Rotterdam
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.31
Hamburger SV vs Werder Bremen
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.22
Cota finala: 1.92
Profit: 8.28
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro