Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

BETFAIR SPORTSBOOK

Cristina Bucșa și Alizet Cornet se întâlnesc astăzi, după ora 14:00, în primul tur al turneului WTA de la Lyon. 

Cristina Bucșa este o moldoveancă, născută la Chișinău, dar care reprezintă Spania. În vârstă de 24 de ani, ocupă acum cea mai bună poziție din carieră, locul 138 WTA. Bucșa nu are performanțe notabile până în acest punct al carierei, niciun titlu cucerit, și doar două prezențe pe tablourile principale ale turneelor de Grand Slam. S-a oprit în primul tur la US Open 2021 și Australian Open 2022. Reprezentanta Spaniei a avut nevoie de două tururi preliminare la Lyon, 1-6, 6-2, 6-1, împotriva lui Lucrezia Stefanini, și Tatjana Maria, 6-2, 6-2. Neobișnuită cu parcursuri lungi, Cristina ar putea resimți oboseala.

cota2.ro

Alizet Cornet este o jucătoare de alt calibru, mult mai experimentată și cu rezultate răsunătoare în circuit. Franțuzoaica în vârstă de 32 de ani ocupă locul 37 în clasamentul mondial, iar în anul 2022 a reușit câteva victorii mari. La Australian Open a atins faza șaisprezecimilor de finală, eliminându-le pe parcurs pe Simona Halep și pe Garbine Muguruza. Cornet este o jucătoare rezistentă în raliuri, luptătoare, împotriva căreia punctele se obțin cu mare trudă. Încă un avantaj este faptul că astăzi evoluează pe teren propriu, în Franța. 

• 6 titluri WTA are Alizet Cornet în carieră

• 11 a fost cea mai bună clasare din cariera lui Alizet Cornet

• 8 dintre cele 11 meciuri jucate de Bucșa în anul 2022 au fost scurte, două seturi

• precedentele 3 meciuri jucate de Cornet în Franța au avut 2 seturi.

49 de LEI + 199 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la Superbet dacă te înregistrezi AICI

Kasimpasa și Fernerbahce se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în ultimul meci al rundei cu numărul 27 din prima ligă a Turciei. 

Kasimpasa a devenit o prezență constantă în primul eșalon. Sezonul acesta pare cel mai complicat din ultimul deceniu, în ciuda faptului că jocul formației pregătite de Sami Ugurlu arată bine, cel puțin pe plan ofensiv. Gazdele de astăzi ocupă locul 15 în primul eșalon, cu 29 de puncte, doar două peste zona locurilor retrogradabile. Lotul, unul cotat la 26 de milioane de euro, conține mulți fotbaliști străini, câțiva cu nume, precum Bruma sau Ryan Donk. 

Fenerbahce a investit masiv în ultimele perioade de transferuri, a construit, pe hârtie, cel mai valoros lot din competiție, dar ocupă doar locul 6, cu 43 de puncte. Ismail Kartal, noul antrenor instalat la jumătate lunii ianuarie, pare să înceapă să își impună ideile. Fener a câștigat ultimele două partide și speră în continuare la locul secund, cel care ar duce în preliminariile Ligii Campionilor. Are de recuperat 6 puncte, având însă un meci restant. Pentru îndeplinirea obiectivului, o victorie astăzi este o obligatorie. 

• Fenerbahce a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-1

• în ultimele 5 meciuri directe jucate pe terenul lui Kasimpasa s-au marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri

• 40 de goluri a marcat Fenerbahce în cele 26 de meciuri ale sezonului. Kasimpasa a înscris și ea 36, cel mai bun atac din jumătatea a doua a clasamentului

• Kasimpasa dă golgeterul campionatului, pe Umut Bozok, autor a 12 goluri și pasator decisiv în 6 rânduri

• Kasimpasa și Fenerbahce au o medie identică a ocaziilor de gol create, 13.62 oportunități/partidă.

VEZI PARIUL MEU ÎN VIDEO⬇⬇⬇



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cristina Bucșă vs Alize Cornet
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.61
Kasimpasa vs Fenerbahce
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.20
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro