Ponturi Pariuri Fotbal Burnley vs Leicester

BETFAIR SPORTSBOOK

Burnley și Leicester se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 22 din Premier League. 

An de an, Burnley este văzută drept una dintre candidatele clare la retrogradare. De fiecare dată, managerul Sean Dyche, aflat la al 10-lea sezon în același post, reușește imposibilul. Asta pare să se întâmple și acum. Burnley a obținut 7 puncte în ultimele 3 runde, a ajuns la 21 și mai are de recuperat o singură lungime până la zona sigură. În iarnă, gazdele de astăzi au reușit un transfer excelent. L-au adus pe Wout Weghorst, de la Wolfsburg, un vârf de 1.97 metri, care s-a integrat rapid. Are deja un gol și două pase decisive. 

cota2.ro

Leicester a început sezonul cu gândul la top 4 și la un bilet spre Liga Campionilor. „Vulpile” au dezamăgit crunt. Sunt doar pe 13, cu 27 de puncte strânse în 23 de runde, și cu un golaveraj negativ. Brendan Rogers are în continuare mari probleme de efectiv, în special în defensivă. Fundașii Bertrand, Castagne, Evans și Justin sunt accidentați. Asta poate fi o explicație pentru cele 43 de goluri încasate, cea mai slabă defensivă dintre primele 13 clasate. 

89 de pariuri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la jocul Aviator dacă te înregistrezi la SUPERBET aici!

Partida din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 6 meciuri directe dintre Burnley și Leicester au fost GG

• 3.5 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Leicester din acest sezon. Este cea mai ridicată din Premier League

• 8 din ultimele 9 meciuri jucate de Leicester au fost GG

• 11.1 cornere este media în meciurile lui Burnley din acest sezon. Și în partidele lui Leicester au fost multe lovituri de la colțul terenului, 10.6

• Leicester este cea mai eficientă formație din Premier League. 13% dintre ocazii au fost transformate în goluri

• Leicester este cea mai disciplinată formație din Premier League, doar 31 de cartonașe galbene văzute de elevii lui Brendan Rogers

• meciul va fi condus de Chris Kavanagh. Ultima dată când a arbitrat o partidă a lui Leicester a arătat un singur avertisment, în eșecul 0-2 cu Liverpool din februarie.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele echipe înscriu, peste 9.5 cornere, sub 4.5 cartonașe și gol înscris în ambele reprize are o cotă @4.34.


ASIGURAREA DE PARIU COMBINAT

Profităm de faptul că este valabilă asigurarea de pariu combinat în Betfair Sportsbook, care ne returnează miza sub formă de bonus până la valoarea de 50 de Ron ZILNIC dacă jucăm pariuri combinate pe un singur meci, cu minim 4 selecții, la cotă finală minim 2 și se pierde o singură selecție.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Burnley vs Leicester
Pronostic:
pariu combinat, VEZI MAI SUS
Cota
4.34
Cota finala: 4.34
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro