Ponturi Pariuri Fotbal Luzern vs FC Zurich

BETANO

FC Luzern și FC Zurich se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 24 a primei ligi din Elveția. 

FC Luzern este o echipă de pluton în fotbalul elvețian, cu un singur titlu în palmares, obținut în 1989. Sezonul trecut a cucerit al treilea trofeu din istorie în Cupa Elveției. S-a făcut însă de râs în preliminariile Conference League, 0-6 la general cu olandezii de la Feyenoord. Trupa pregătită în acest moment de Mario Frick, antrenor instalat în decembrie 2021, ocupă penultima poziție, una care ar duce la barajul pentru menținere/retrogradare. A strâns 18 puncte în 23 de runde și are un golaveraj teribil, 25 de goluri înscrise și 43 încasate. Lotul este unul conform cu poziția din clasament, antepenultimul ca valoare, cotat la 19.70 milioane de euro. 

cota2.ro

FC Zurich este un club mult mai galonat, cu 12 titluri de campioană și 10 Cupe ale Elveției. Ultimul titlu datează din 2009, dar formația antrenată de André Breitenreiter e foarte, foarte aproape să întrerupă seria nefastă și hegemonia rivalelor Basel și Young Boys Berna. Zurich conduce clasamentul, cu 53 de puncte, un avans de 10 lungimi și un meci mai puțin disputat decât urmăritoarea Young Boys. Oaspeții de astăzi au 3 marcatori în top 10 golgeteri ai primei ligi din Elveția: Ceesay (locul 3, cu 13 goluri), Marchesano (locul 4, cu 11 goluri) și Gnonto (locul 10, cu 7 goluri). 

89 de pariuri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la jocul Aviator dacă te înregistrezi la SUPERBET aici!

FC Zurich a câștigat ambele meciuri directe cu FC Luzern în acest sezon, 3-1 și 4-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 22 de ocazii de gol și-a creat Zurich în precedentul meci direct contra lui Luzern

• Zurich are cel mai bun atac din Elveția, 55 de goluri marcate. Dublu față de Luzern!

• 3.7 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Zurich din acest sezon. E cea mai ridicată medie din campionat!

• în partidele lui Luzern, media golurilor este 3.00 

• 15.74 ocazii de gol/meci și-a creat Zurich în acest sezon. Luzern are o medie inferioară, 14.22 oportunități/partidă

• Zurich este lider în clasamentul eficienței, 13% dintre ocazii find transformate în goluri. Luzern este penultima la acest aspect, cu un procentaj de doar 7%. 

Pe Betano, BetCombo-ul X2 și peste 1.5 goluri goluri în Luzern - Zurich are o cotă de 1.75. 

PROIECT PIRAMIDA

În luna Martie voi încerca să leg o nouă serie câștigătoare a bine-cunoscutului proiect PIRAMIDA, iar acest pariu este primul din mini-seria de 7 pe care vreau să le înverzesc consecutiv.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Luzern vs FC Zurich
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 3.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro