Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs FC Botoșani

BETANO

Farul Constanța - FC Botoșani

De la ora 18:00, pe stadionul din ”Ovidiu”, Farul si Botosani se intalnesc in primul duel al zilei, penultimul al etapei cu numarul 29 din Liga 1.

cota2.ro

Atat constantenii, cat si botosanenii nu au locul in Play-Off asigurat, deoarece Argesul le sufla in ceafa, iar un succes al ”violetilor” contra celor de la FCSB ar anima extrem de tare ultima etapa. FC Botosani are cu un punct mai mult decat Farul, insa in aceasta seara Farul este echipa care gazduieste acest duel, iar la ”Ovidiu” se castiga extrem de greu. In partida tur, trupa lui Gica Hagi s-a impus cu scorul de 2-0, dupa golurile lui Dussaut si Petre.

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Echipe probabile Farul Constanta – FC Botoșani

Farul Constanta: Aioani – Boboc, Larie, Mladen, de Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – Jefte, Ad. Petre, Omoh

FC Botoșani: Ed. Pap – Cr. Braun, Dawa, A. Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Ed. Florescu, Dican – S. Mailat M. Roman II, Barbosa

Ambele echipe promit reusite in aceasta seara, deoarece vorbim totusi de doua echipe care sunt recunoscute pentru apetitul ofensiv pe care il dezvolta. Hagi a declarat ca cele trei puncte sunt esentiale in lupta pentru Top 6, acest lucru spunandu-l si Croitoru. E limpede ca o sa avem parte de un duel in care ambele echipe vor cauta mult poarta, iar un gol marcat repede de oricare dintre echipe, ar deschide foarte mult jocul si implicit cred ca am vedea foarte multe reusite. Pontul meu pentru acest duel este ”Peste 2.0 goluri asiatice”, la o cota de 1.90, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Farul Constanta vs FC Botoșani
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro