Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

BETANO

Holstein Kiel și Paderborn se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 27 din 2.Bundesliga, al doilea eșalon al fotbalului german. 

Holstein Kiel, echipă ridicată recent într-un oraș în care handbalul domenște, a ratat într-un mod incredibil promovarea sezonul trecut. A încheiat pe locul 3, la două puncte sub Furth, în condițiile în care a pierdut în ultimele două etape, în fața unor formații de jumătatea clasamentului. Cum era firesc, Kiel a resimțit șocul, iar în actuala stagiune se zbate în jumătatea a doua a clasamentului. Antrenată de Marcel Rapp, un manager de 42 de ani, ocupă doar locul 11, cu 31 de puncte. 

cota2.ro

Paderborn este o formație cu un traseu inedit. Din ultimele 7 sezoane, două au fost petrecute în Bundesliga, două în al treilea eșalon și 3 în liga secundă. Lotul este unul de jumătatea clasamentului, cotat la puțin peste 17 milioane de euro, iar clasarea din acest moment este una conformă. Paderborn ocupă locul 8, cu 33 de puncte, departe de promovare, dar și de zona retrogradării. 

• Kiel a câștigat meciul tur cu Paderborn, scor 2-1

• 22-12, în favoarea lui Kiel, a fost raportul ocaziilor de gol în partida tur

• 3.1 goluri este media în disputele lui Paderborn din acest sezon. Și Kiel are o medie apropiată, 2.8 goluri/meci

• 6 din ultimele 7 meciuri directe au fost GG

• 15.17 ocazii de gol/meci și-a creat Holstein Kiel în acest sezon, locul 4 în campionat 

• Paderborn ocupă locul secund în clasamentul eficienței. 12% dintre șuturile pe poartă au fost goluri. 

Pe Betano, cota pentru pariul ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.38. 

89 de pariuri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la jocul Aviator dacă te înregistrezi la SUPERBET aici!

Huddersfield primește vizita lui Peterborough, astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 36 din Championship. 

În al treilea sezon după retrogradarea din Premier League, Huddersfield pare capabilă să lupte pentru revenirea în top. Tânărul manager Carlos Corberan a dus echipa până pe locul 3, cu 59 de puncte. Play-off-ul este aproape asigurat, avansul față de Sheffield, prima de sub linie, fiind de 6 lungimi. Lotul este unul experimentat, cu mulți fotbaliști rămași de la precedenta aventură în Premier League. În plus, Huddersfield a reușit să împrumute câteva nume interesante, precum Danel Sinani sau Carel Eiting.

Peterborough, nou-promovată în Championship, pare condamnată la retrogradare. Ocupă ultima poziție, cu 21 de puncte obținute în 33 de runde. Are cel mai slab atac, 24 de goluri înscrise, dar și cea mai slabă apărare, 66 încasate. Lotul este cel mai slab cotat din competiție, 11 milioane de euro, și extrem de tânăr, o medie de vârstă de 23.8 ani. De la finalul lunii februarie, Peterborough are și un nou manager. Darren Ferguson a fost înlocuit cu Grant McCann, un om de-ai casei. 

• Huddersfield este neînvinsă pe teren propriu în anul 2022

• 46 de goluri a înscris Huddersfield în acest sezon. Peterborough doar 24

• Peterborough a marcat un singur gol în ultimele 7 meciuri oficiale

• Peterborough a pierdut 9 din ultimele 10 deplasări. Are doar 4 puncte în cele 17 meciuri jucate pe teren străin în acest sezon

• Peterborough este ultima la toate aspectele în Championship: doar 8.67 ocazii de gol/meci și 2.79 șuturi pe poartă/partidă.

Pe Betano, cota pentru pariul Huddersfield câștigă oricare repriză este @1.38. 

PROIECT PIRAMIDA

În luna Martie voi încerca să leg o nouă serie câștigătoare a bine-cunoscutului proiect PIRAMIDA, iar acest pariu estecel de-al doilea din mini-seria de 7 pe care vreau să le înverzesc consecutiv.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Holstein Kiel vs Paderborn
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.38
Huddersfield vs Peterborough
Pronostic:
Huudersfield câștigă minim o repriză
Cota
1.38
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro