Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETANO

AS Roma și Atalanta Bergamo se întâlnesc de la ora 19:00, în runda cu numărul 28 din Serie A. 

Sub comanda lui Jose Mourinho, AS Roma s-a conturat drept una dintre formațiile imprevizibile ale Italiei. Este un sezon atipic pentru managerul portughez, unul cu probleme în defensivă și cu cifre spectaculoase pe plan ofensiv. Printre motivele inconstanței se numără și tinerețea lotului. Drept dovadă, Cristian Volpato (18 ani), Edoardo Bove (19 ani) și Felix Afena-Gyan (19 ani) au marcat în acest campionat. AS Roma păstrează șanse la pozițiile de Liga Campionilor. Momentan este pe locul 6, cu 44 de puncte. Are de recuperat 6 lungimi față de Juventus. 

cota2.ro

Atalanta a suferit o cădere incredibilă în debutul anului 2022. Seria nefastă pare să fi fost depășită, dar bergamascii au pierdut teren important în Serie A. Au căzut pe locul 5, cu 47 de puncte. Antrenorul Gian Piero Gasperini are doar doi absenți pentru partida de astăzi, pe Toloi, suspendat, și pe Zapata, cu probleme mussculare. Ilicic este în continuare incert, traversând o perioadă complicată pe plan personal. 

• AS Roma a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 4-1

• 17 ocazii de gol și-a creat Atalanta în eșecul din tur. A avut și 10 lovituri de la colțul terenului și o posesie zdrobitoare, 71%

• 7 din ultimele 8 meciuri directe au fost GG

• 3.1 goluri/meci s-au marcat în disputele Atalantei din acest sezon. Media e ridicată și în cazul Romei, 2.9 reușite/partidă

• 16.30 ocazii de gol/meci și-a creat AS Roma în acest sezon, a doua medie din Serie A, după cea a lui Inter. Atalanta e pe 4 la acest aspect, cu 14.96 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe însciu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.42.

89 de pariuri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la jocul Aviator dacă te înregistrezi la SUPERBET aici!

Oxford United și Burton Albion sunt adversare astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 37 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Oxford a fost aproape de promovarea în Championship în ultimele două stagiuni, terminând pe locurile 3, respectiv 6. Treaba bună făcută de managerul Karl Robinson continuă și anul acesta. Nu doar că echipa este pe locul 4, unul de play-off, cu 62 de puncte, dar produce și cel mai spectaculos fotbal din competiție, 67 de goluri marcate în 36 de partide. Ofxord are 2 marcatori în top 10 golgeteri din League One, pe Taylor (17 goluri) și pe Brannagan, fostul copil-minune al lui Liverpool (12 goluri). Gazdele de astăzi au și un mare minus, în ceea ce privește organizarea defensivă. 

Burton Albion este o echipă tânără, cu o medie de vârstă de 24.9 ani, pregătită de legendarul Jimmy Floyd Hasselbaink. Strategia adoptată în ultimele sezoane a fost să împrumute mulți fotbaliști de la formații din primele eșaloane. Echipa nu a avut emoții în privința retrogradării nicio clipă, dar nici nu a părut capabilă să atace locurile de play-off. În acest moment este într-un „tărâm al nimănui”, pe 14, cu 44 de puncte. 

• meciul direct din turul campionatului a fost câștigat de Oxford, scor 3-1

• 22 de ocazii de gol și 8 șuturi pe spațiul porții a avut Oxford în meciul tur cu Burton

• în ultimele 5 meciuri directe din campionat s-au marcat de fiecare dată cel puțin 4 goluri

• 3.1 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Oxford din acest sezon. Și partidele lui Burton au o medie bună, 2.8 reușite

• 14.25 ocazii de gol/meci și-a creat Oxford în acest sezon. Burton are o medie de 13.23 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.45.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AS Roma vs Atalanta
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Oxford United vs Burton Albion
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro