Ponturi Pariuri Fotbal Nantes vs Montpellier

BETANO

89 de pariuri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la jocul Aviator dacă te înregistrezi la SUPERBET aici!


Nantes și Montpellier se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 26 din Ligue 1.

cota2.ro

Sezonul trecut, Nantes a încheiat pe locul 18 în Franța și a fost nevoită să joace un baraj pentru rămânerea în primul eșalon. Antrenorul Antoine Kombouare, cel care a reușit salvarea, a fost păstrat pe bancă, iar rezultatele sunt excelente în actuala ediție. „Canarii” sunt pe 8 în campionat, iar cu o eventuală victorie astăzi i-ar urca până pe 6, la un punct de zona cupelor europene. Moralul este la cote maxime. În urmă cu 4 zile, Nantes s-a calificat în finala Cupei Franței, după o remiză spectaculoasă cu Monaco, scor 2-2, și triumf la loviturile de departajare. Gazdele au o absență importantă în defensivă, pe brazilianul Fabio.

Montpellier a făcut o schimbare importantă în acest sezon. L-a înlocuit pe Michel Der Zakarian, un adept al fotbalului total, după 4 sezoane. Locul i-a fost luat de Olivier Dall'Oglio, dar echipa nu și-a pierdut din stilul plăcut. Este în acest moment pe locul 11, cu 37 de puncte. Are 41 de goluri înscrise, al 5-lea atac din Ligue 1. Doi dintre fundașii titulari, Mamadou Sakho și Mihailo Ristici, sunt accidentați și nu au făcut deplasarea. 

Ultimul meci direct disputat pe terenul lui Nantes a fost câștigat de Montpellier, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante:

• Partida din turul campionatului a fost câștigată de Montpellier, scor 2-0. Ritmul a fost senzațional, un total de 31 de ocazii de gol, 19-12

• Nantes a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu

• 7 meciuri consecutive cu gol marcat are Montpellier în deplasare

• 3 goluri/meci este media în disputele lui Montpellier din acest sezon

• 11.35 ocazii de gol/meci și-a creat Montpellier din acest sezon. Nantes are o medie de 10.62 oportunități/partidă

• Montpellier și Nantes sunt în top la capitolul eficiență. Oaspeții conduc ierarhia, cu 13% dintre ocazii transformate în goluri, iar gazdele au un procentaj de 11%. 

Pe Betano, cota pentru pariul ambele formații marchează sau peste 2.5 goluri în Nantes - Montpellier este @1.60.

PROIECT PIRAMIDA

În luna Martie voi încerca să leg o nouă serie câștigătoare a bine-cunoscutului proiect PIRAMIDA, iar acest pariu este primul din mini-seria de 7 pe care vreau să le înverzesc consecutiv.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nantes vs Montpellier
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro