Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 4.27

Superbet

89 de pariuri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la jocul Aviator dacă te înregistrezi la SUPERBET aici!


Dragi prieteni, pentru azi voi încerca o cotă de 4+ la biletul zilei, formată din două selecții pe care le puteți găsi în secțiunea SPECIALE din site-ul și aplicația Superbet. Evident, puteți să le încercați și în regim single, deoarece cotele sunt foarte bune, însă eu chiar vreau să risc pentru un câștig dublu!

cota2.ro

Astăzi vom afla componența finală a play-off-ului și a play-out-ului în Liga 1, pentru că avem ultimele 2 meciuri din sezonul regular. La Botoșani se va disputa meciul cu calificarea pe masă, pentru că gazdele au nevoie să nu piardă în fața celor de la FC Argeș, în timp ce piteștenii au neapărat nevoie de victorie și merg în play-off. Este foarte posibil, așadar, să avem un meci cu scântei și cu multe avertimente. Partida va fi condusă la centru de Radu Petrescu, arbitru care a scos din buzunar cartonașul roșu în 2 din cele 7 partide de Liga 1 arbitrate în acest sezon.

La Craiova se va disputa un meci foarte interesant între două echipe calificate în play-off, dar pentru care contează punctele pentru că trag la podium! Partida va fi arbitrată de Marcel Bîrsan, un arbitru pe care îl consider instabil psihic din cauza deciziilor luate de-a lungul timpului.

În Superliga din Turcia avem astăzi 3 partide cu începere de la ora 19:00, iar cel mai interesant arbitru mi se pare cel care va conduce partida dintre Besiktas si Basaksehir, Erkan Ozdamar. Acest individ a scos cartonașul roșu în 4 partide consecutive și în 7 din totalul de 14 arbitrate în Superligă în acest sezon! Wow! În celelalte două partide îl avem pe Huseyin Gocek, cu 3 partide în care a eliminat jucător din cele 9 arbitrate în acest sezon și pe Suat Arslanboga cu 2/9.

Așadar, în secțiunea de speciale de pe Superbet mi-au atras atenția niște cote pe care le puteți găsi în submeniul Ziua România Liga 1 7.03.2022 respectiv Ziua Turcia Superliga 7.03.2022. Acolo am mizat pe selecția total cartonașe roșii peste 0.5, la cotă 2.25 în România și 1.90 în Turcia.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Pariuri Speciale vs Ziua România Liga 1
Pronostic:
Peste 0.5 cartonașe roșii
Cota
2.25
Pariuri Speciale vs Ziua Turcia Superliga
Pronostic:
Peste 0.5 cartonașe roșii
Cota
1.90
Cota finala: 4.27
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro