Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

BETFAIR SPORTSBOOK

AFC Bournemouth primește vizita lui Peterborough, astăzi, de la 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 26 din Championship.

Bournemouth este formația cu cel mai valoros lot din Championship, cotat la 170 de milioane de euro. Ca să ne facem o idee, toate formațiile din Liga 1 valorează împreună 190 de milioane. Conducerea „cireșelor” merită toate aprecierile. A reușit să păstreze nucleul din urmă cu două sezoane, când echipa evolua în Premier League. Mai mult, l-a întărit cu niște nume consacrate, Ryan Christie (Celtic) sau copilul-teribil al lui Norwich, Todd Cantwell. Starul echipei este însă Dominic Solanke, autor a 20 de goluri și pasator decisiv în 4 rânduri în actuala stagiune. Bournemouth ocupă locul 3 în acest moment, cu 61 de puncte. Huddersfield, formația aflată pe loc direct promovabil, are 62 de puncte, dar 4 meciuri în plus jucate. 

cota2.ro

Peterborough este la cealaltă extremă, nou-promovată și cu cel mai slab lot din competiție, cotat la doar 11 milioane de euro. Echipa are și un nou antrenor, pe Grant McCann, instalat în urmă cu două săptămâni. Ambele meciuri cu el pe bancă au fost pierdute cu același scor, 0-3. Peterborough este ultima în Championship, cu 21 de puncte obținute în 34 de runde. 

• 31 de goluri a marcat Bournemouth în cele 15 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon

• 11.78 ocazii de gol/meci și-a creat Bournemouth în acest sezon. Peterborough e ultima și la acest aspect, cu 8.71 oportunități/partidă

• Peterborough are cel mai slab atac din Championship, doar 24 de goluri marcate

• Peterborough are și cea mai slabă defensivă, 69 de goluri încasate

• Bournemouth este în top la capitolul eficiență. 14% dintre ocazii au fost transformate în goluri. Peterborough e tot ultima, cu un procentaj de 6%. 

89 de pariuri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la jocul Aviator dacă te înregistrezi la SUPERBET aici!

Bayern Munchen și RB Salzburg dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa retur a optimii de finală din Liga Campionilor. 

Bayern Munchen nu traversează cea mai bună perioadă, dar este văzută în continuare cu prima șansă la câștigarea Champions League. În Bundesliga, situația e relaxată, titlul aproape adjudecat. Bavarezii conduc clasamentul, cu 59 de puncte, 9 peste urmăritoarea Borussia Dortmund. Managerul Julian Nagelsmann are două absențe în linia mediană, pe Goretzka și pe Tolisso. Mai lipsește și apărătorul lateral Davies. În ofensivă, toate starurile sunt pregătite de reprezentație. Robert Lewandowski are un nou sezon de excepție, 39 de goluri în 34 de apariții. Nu a marcat în precedentele două partide, așa că pofta este și mai mare. 

RB Salzburg domină într-un mod incredibil competiția internă. A pierdut un meci din 22 și are un avans de 18 lungimi față de Sturm Graz, formația clasată pe locul secund. Nivelul fotbalului din Austria nu este însă cel mai ridicat, iar asta trage în jos și formația antrenată de Matthias Jaissle. Managerul în vârstă de 33 de ani nu îl poate folosi astăzi Jerome Onguene, fundaș de bază, și nu este sigur dacă îl va avea la dispoziție pe Noah Okafor. Vârful s-a accidentat chiar în manșa tur cu Bayern. 

• Bayern a remizat în turul de la Salzburg, scor 1-1

• campioana Germaniei a dominat la toate aspectele: 64% posesie, 22-11 ocazii de gol, 9-5 șuturi pe poartă

• Bayern a avut 10 cornere în tur, Salzburg doar 5

• Bayern și-a creat 129 de ocazii de gol în acest sezon al Ligii Campionilor, cele mai multe dintre toate formațiile participante

• Bayern e prima și în privința șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, 53 de execuții cadrate. Salzburg are doar 33.

VEZI în clipul de mai jos selecțiile de astăzi de pe biletul zilei pe care sper să-l înverzim fără emoții la fel ca și ieri! Abonează-te la canalul meu de Youtube și activează notificările pentru a fi pe fază atunci când pornesc câte o sesiune de pariuri LIVE!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bournemouth vs Peterborough
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.42
Bayern Munchen vs RB Leipzig
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.40
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro