Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs PSG

UNIBET

Real Madrid - PSG

De la ora 22:00, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita celor de la PSG, in returul optimilor UEFA Champions League.



cota2.ro

Meciul de la Paris a fost unul dominat de echipa gazda, iar scorul putea fi mult mai mare. Sincer, nu stiu cand Real a mai fost dominata de o asemenea maniera in UEFA Champions League. Jocul de astazi va fi si el unul diferit, insa nu lipsit de duritati, de clinciuri si de faze controversate. ”Galacticii” vor incerca sa anuleze ”handicapul” din tur, insa va fi dificil fara Mendy si Casemiro, doi ”jucatori cheie” pentru Ancelotti. Ma astept ca in primul 11 sa apara Nacho si Valverde, avand in vedere ca Marcelo nu prea e in gratiile antrenorului.

La PSG nu vorbim de absente notabile, ba mai mult, Neymar e anuntat titular dupa ce in tur a jucat putin, iar la Mbappe se pare ca a fost vorba doar de o accidentare minora la antrenamente. In acest meci, PSG porneste usor cu sansa a doua, insa e mare favorta la accederea in sferturile UEFA Champions League.

Deschide AICI cont la UNIBET si profit de un PARIU FARA RISC DE 100% PANA LA 300 DE RON + 150 DE ROTIRI GRATIS LA EGT

Real Madrid - PSG, echipe probabile:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Nacho - Modric, Kroos, Valverde - Asensio, Benzema, Vinicius Junior

PSG: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Gueye, Verratti, Danilo - Messi, Mbappe, Neymar

Pariu Special - Kylian Mbappe

La fel ca si Vinicius, Mbappe e si el un jucator extrem de rapid si e foarte dificil de tinut in marcaj. Francezul a fost faultat doar o singura dat in meciul de la Paris, surprinzator daca e sa ma intrebati pe mine. Real va fi nevoita sa opreasca atacuri si contraatacuri periculoase care il vor avea in prim plan pe starul lui PSG. Cota oferita de Unibet pentru cel putin doua faulturi suferite de Mbappe este de 1.85, o cota foarte buna, avand in vedere ca vorbim de Mbappe, un ”winger” cu o viteza remarcabila, cu un control al mingii in regim de viteza foarte bun si cu o demarcare fabuloasa.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Madrid vs PSG
Pronostic:
Kylian Mbappe - Peste 1.5 faulturi suferite
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro