Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs PSG

BETANO

Real Madrid - PSG

De la ora 22:00, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita celor de la PSG, in returul optimilor UEFA Champions League.

cota2.ro

PSG are un lot cu care se poate impune si in acest retur cu Real Madrid si poate ajunge chiar pana in finala. Totusi, Mbappe e putin cu gandul la o plecare la Real, iar Neymar si Messi nu trec prin cea mai buna forma, insa chiar si asa, PSG e o echipa care si-a depus candidatura la trofeu. Trebuie mentionat ca finala se va juca la Paris, dupa ce prima alegere, St. Petersburg, a fost eliminata din cauza conflictelor dintre Rusia si Ucraina, iar acest lucru e un motiv in plus pentru parizieni sa-si doreasca sa dispute un meci cu trofeul UEFA Champions League pe masa, chiar la ei acasa.

Realului ii va fi destul de greu in aceasta seara pentru ca vor fi nevoiti sa atace, dar in acelasi timp sa se si apere pentru ca oaspetii pot declansa oricand contraatacuri, iar pe acest aspect ma bazez la pontul pe care o sa il ofer. Mbappe e principalul pericol pentru poarta lui Courtois, iar acest aspect a fost confirmat si in meciul tur.

Încasează aici un FREEBET Fără Depunere pentru clienții noi la BETANO pe meciul Real Madrid vs PSG


Real Madrid - PSG, echipe probabile:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Nacho - Modric, Kroos, Valverde - Asensio, Benzema, Vinicius Junior

PSG: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Gueye, Verratti, Danilo - Messi, Mbappe, Neymar

Pariu Special - Kylian Mbappe

Mbappe cred ca va fi si azi un jucator esential in privinta unei calificari a celor de la PSG. Francezul isi creeaza foarte usor spatii folosindu-se de viteza si consider ca il putem vedea sutand de cateva ori pe poarta. In meciul tur, Mbappe a sutat de 7 ori spre poarta, 4 dintre suturi prinzand cadrul portii. La Betano am gasit o cota de 2.00 pentru cel putin doua suturi ale francezului pe poarta. Personal cred ca e un pariu destul de bun, mai ales daca meciul ”curge” asa cum ne-am dori, adica PSG jucand cartea contraatacului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs PSG
Pronostic:
Kylian Mbappe - Peste 1.5 suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro