Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Leverkusen

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta Bergamo și Bayer Leverkusen se întâlnesc într-una dintre cele mai tare optimi de finală din Europa League. Manșa tur se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Atalanta a pierdut teren în lupta pentru primele 4 poziții din Serie A, cele care asigură accederea în următoarea ediție a Ligii Campionilor. A căzut pe 6, cu 47 de puncte, 6 sub Juventus. În aceste condiții, Europa League devine o competiție care nu mai poate fi neglijată. Nu doar că în joc e un trofeu la mijloc, dar câștigătoarea primește un bilet spre Champions League. Bergamascii s-au distrat cu Olympiakos în șaisprezecimi, două victorii, 2-1 pe teren propriu și 3-0 în deplasare. Antrenorul Gian Piero Gasperini are doar doi indisponibili astăzi, pe Duvan Zapata, accidentat, și pe Josip Ilicic, în continuare cu problemele pe plan personal. 

cota2.ro

Bayer Leverkusen a devenit una dintre cele mai spectaculoase formații din Europa sub comanda elvețianului Gerardo Seoane. Are un lot foarte tânăr, plin de staruri în devenire, principalul nume fiind mijlocașul ofensiv Florian Wirtz, care la 18 ani valorează deja 70 de milioane de euro. „Farmaciștii” sunt pe locul 3 în Bundesliga și vin după un rezultat important, o remiză 1-1 pe terenul campioanei Bayern Muchen. În Europa League au câștigat grupa G, una din care au mai făcut parte Betis, Celtic și Ferencvaros. Au obținut astfel un tichet direct spre optimi. 

Atalanta și Bayer Leverkusen nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici: 

• 64 de goluri în 25 de meciuri a marcat Bayer Leverkusen în Bundesliga. Are al doilea cel mai bun atac, după cel al lui Bayern

• 11 partide cu cel puțin două goluri marcate are Atalanta pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile

• 18 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu: 1-1 cu Juventus, 2-1 cu Olympiakos și 4-0 cu Sampdoria

• 10 din ultimele 11 deplasări ale lui Leverkusen au fost GG

• 4.2 goluri este media în meciurile lui Bayer Leverkusen din acest sezon, cea mai ridicată din Bundesliga. Media de reușite în partidele Atalantei din Serie A este 3.00

• Leverkusen conduce detașat clasamentul eficienței din Bundesliga. 17% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.0 goluri în regim asiatic este @2.07.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Leverkusen
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 10.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro