Ponturi Pariuri Fotbal West Brom vs Huddersfield

BETFAIR EXCHANGE


Obține GRATUIT masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR, singurul din România!

West Bromwich Albion și Huddersfield Town se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 37 din Championship. 

cota2.ro

West Brom a retrogradat de pe penultimul loc la finalul sezonului trecut din Premier League. Între timp, lotul s-a subțiat serios. Nume importante precum Matheus Pereira, Hegazy, Kieran Kibbs sau Charlie Austin au părăsit formația. La începutul lunii februarie, Steve Bruce a fost instalat pe banca tehnică, în locul francezului Valerian Ismael. Conducerea a realizat că este momentul revenirii la stilul care a consacrat-o pe WBA, unul pur britanic, bazat de forță. Gazdele de astăzi sunt departe de obiectivul setat la startul stagiunii, revenirea pe prima scenă. Ocupă doar locul 13, cu 49 de puncte.  

Huddersfield este la al treilea sezon după retrogradare. Dacă în precedentele două a avut emoții serioase în privința salvării, acum luptă pentru promovare. Artizanul reușitei este tânărul manager spaniol Carlor Coberan, în vârstă de doar 38 de ani. El a dus oaspeții de astăzi până pe locul 3 în Championship, cu o serie de 4 victorii consecutive, în urma căreia a totalizat 62 de puncte. Poziția în play-off pare asigurată în acest moment, 6 puncte avans față de prima formație de sub linie, QPR. 

Huddersfield a câștigat meciul cu West Brom din turul campionatului, scor 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 49 de goluri a marcat Huddersfield în acest sezon. West Brom a înscris doar 37, a cincea cea mai slabă ofensivă din Championship

• 14 meciuri consecutive fără eșec are Huddersfield în Championship. Nu a mai pierdut din luna noiembrie 2021

• West Brom a câștigat un singur meci din cele 6 disputate pe teren propriu în anul 2022. În precedentele 3 dispute nu a reușit să marcheze vreun gol

• Huddersfield are golaveraj pozitiv în deplasările din acest sezon, 22-19. A obținut 27 de puncte pe teren străin

• Huddersfield este a doua în clasamentul eficienței din Championship, 12% dintre ocazii fiind transformate în goluri. West Brom ocupă ultimul loc în această ierarhie, cu un procentaj de doar 6%

• fotbaliștii lui West Brom au văzut 7 cartonașe roșii în acest sezon, cele mai multe din Championship. Huddersfield este la polul opus, cea mai disciplinată formație, fără vreo eliminare în primele 36 de runde.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Huddersfield sau un rezultat de egalitate (X2) este @2.10.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
West Brom vs Huddersfield
Pronostic:
X2
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro